Bioresonanca

Vrhunska računalniška diagnostika SENSITIV IMAGO natančno odkriva spremembe v organizmu. Dolgoletni razvoj diagnostike je potekal v Rusiji, Južni Koreji in v ZDA ter v sodelovanju z Nemčijo, kjer so v podjetju Bosch Siemens aparat izdelali.

Diagnostični aparat SENSITIV IMAGO v tujini uporabljajo v zdravstvene namene, saj omogoča povečanje kakovosti diagnosticiranja in zdravljenja bolezni.  Uporabljajo ga v zdravstvenih ustanovah, zdraviliščih in drugih centrih, namenjenih zdravju in dobremu počutju.

 

Delovanje aparata SENSITIV IMAGO temelji na raziskavah elektromagnetnih polj vseh živih bitij. Osnovni pomen elektromagnetnega fenomena je delovanje  v organizaciji, strukturi in funkciji živih organskih sistemov v pogojih zdravja in v primeru bolezni. Elektromagnetna polja vzdržujejo normalno fiziološko stanje celic. V celicah in med celicami v organu in organizmu poteka neprestana izmenjava informacij v obliki elektromagnetnega valovanja. Kadar je to valovanje nemoteno, smo zdravi. Kadar je to valovanje moteno ali porušeno, zbolimo. Aparat zazna celo manjše motnje, ki se lahko kasneje razvijejo v resne bolezni. Uporaba diagnostičnega aparata je dobrodošla v preventive namene, ko se dobro počutimo, in v kurativne namene, ko že zbolimo.

 

Metoda preverjanja stanja organizma ugotavlja škodljive spremembe v organih in organizmu, še preden so te spremembe občutene, opazne in nepopravljive. Diagnostični aparat SENSITIV IMAGO  analitično preuči delovanje vsakega organa in organizma ter poda točne in hitre odgovore.

Namreč, celice imajo svoje specifično elektromagnetno valovanje ali nihanje, ki ga preuči ekspertno-primerjalna analiza, ki natančno, več kot 96 % točno, ugotovi vsako spremembo. Vsak proces in odstopanje od ravnovesja, vsak njegov povzročitelj, vsak odmik od normalnega celičnega ravnovesja ima individualni energijski spekter.

 

SENSITIV IMAGO poda stanje posameznih organov ter njihovih medsebojnih vplivov.

Na podlagi dobljenih rezultatov svetujemo in priporočimo nadaljnje postopke za povrnitev zdravega delovanja celic in s tem vitalnosti ter dobrega počutja. Nato ponovno preverimo spremembe.

 

Diagnostični aparat SENSITIV IMAGO ima CE-certifikat v skladu z zahtevami Evropske unije in se lahko uporablja brez dodatnega certificarnja posamezne evropske države.

bioresonanca

SENSITIV IMAGO – DIAGNOSTIKA

Z vrhunsko računalniško diagnostiko lahko preverimo stanje in delovanje posamičnih organov vašega organizma.

Diagnostični aparat SENSITIV IMAGO prestreže in zabeleži elektromagnetno valovanje vsake celice organa v telesu, ga prevede in analizira ter ga v določeni obliki predstavi.

Diagnostika je brez stranskih učinkov, brez posega v telo in je primerna za vse, od otroka do odrasle osebe.

Diagnostični aparat SENSITIV IMAGO  omogoča:

 • Natančni pregled vsakega organa
 • Oceno patoloških (bolezenskih) sprememb
 • Ugotavljanje povzročiteljev sprememb (bakterij, virusov)
 • Ugotavljanje vrste alergij in alergenov
 • Ugotavljanje vrste toksinov (npr. težke kovine)
 • Ugotavljanje negativnih vplivov okolja s prepovedanimi aditivi
 • Ugotavljanje zakisanosti organizma
 • Pregled stanja limfnega sistema in krvi
 • Ugotavljanje deficita vitaminov in mineralov v organizmu

Diagnostični aparat  SENSITIV IMAGO omogoča tudi:

 • BRT – aktivno bioresonančno standardno terapijo
 • MORA – frekvenčna idemnifikacijska terapija – dodajanje zdravilnega valovanja
 • SPEKTRONOZOD – izdelava elektronsko-informiranega zdravila

Se želite naročiti ali izvedeti več?

Ime in priimek *

Email *

Telefonska številka *

Sporočilo

 

bioresonanca_holistic_web_1

Zaupa nam že več kot 20,000 ljudi!
Pridruži se jim in prejemaj
brezplačne članke in recepte

 X