Testiranje hormonov iz krvi

Hormoni so tisti kemični sli, ki uravnavajo naše delovanje, počutje in izgled. Od njihovega ravnovesja je odvisno ali smo zdravi ali bolni. Pri testiranju je zelo pomembno, da stestirate več hormonov, saj le na podlagi več hormonov lahko vrednotimo njihovo pravilno delovanje in razmerje.

Pri testiranju poudarite, da potrebujete vrednosti prostih hormonov in ne celokupnih, vezanih na beljakovine, kar daje vašemu rezultatu točnost, vašemu stanju pa realno sliko.

Komu se testiranje svetuje?

Testiranje se svetuje vsem, ki imate naslednje simptome:

nabiranje kilogramov, težave z izpadanjem las (+antiTg, TPO), počasen metabolizem, prebavne težave, povišan holesterol, vnetja, alergije, suhe sluznice, nihanje v razpoloženju, težave s spanjem, razna kronična obolenja, težave z neplodnostjo, neredne menstruacije, pred menopavzni sindrom, vročinski oblivi….

Otroke naročite na pregled k naši dr. Ireni Kranjc, ki z laserjem preveri delovanje enokrinega sistema , stanje hormonov ter njihovo nesorazmerje. To testiranje svetujemo tudi vsem, ki se bojite krvnih preiskav ali ki poleg hormonov želite preveriti tudi stanje hranil v celicah, presežke težkih kovin, bakterij, virusov in parazitov, intolerance in alergije na hrano, psihofizične obremenitve ter vpliv sevanja na telo.

Kako poteka testiranje?

Testiranje poteka tako, da se zjutraj, na tešče, odpravite v Adria lab v Ljubljani ali v MCT Fontano v Maribor, kjer vam bodo vzeli kri. Ko prejmete izvide, nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za obisk in svetovanje glede na vaše vrednosti.

Če ne veste, katere hormone bi bilo dobro preveriti, nas kontaktirajte in pomagali vam bomo pri odločitvi.

Ceno laboratorijskih preiskav plačate v laboratoriju, pri nas boste plačali ceno svetovanja. V ceno svetovanja 55 eur, ni vključena cena jedilnika, če ga boste želeli. Cena jedilnika za 14 dni je 45 eur.

Plačilo svetovanja opravite pri nas.

Se želite naročiti ali izvedeti več?

Ime in priimek *

Email *

Telefonska številka *

Sporočilo

 

Za nas pogodbeno izvaja Adria lab d.o.o.