Pomlajevanje obraza z ventuzami

Se staranje resno pozna na koži vašega obraza in dekolteja?
Ste preizkusili že vrsto lepotnih tretmajev in čudežnih krem?
Bi radi spodbudili tvorbo kolagena in regeneracijo celic?
Vas motijo globoke gube in povešena koža?

Potem je pomlajevalni tretma z ventuzami prava rešitev za vas.
Za vidno bolj napeto, gladko in sijočo kožo ga uporabljajo tudi znane igralke, kot so Jennifer Aniston, Monica Belluci in Victoria Beckham.

Tudi mene je v Milanu, ta resnično učinkovita metoda povsem očarala, saj jo uporabljajo pred modnimi revijami in fotografiranji znanih manekenk.

Kaj sploh je terapija za pomlajevanje obraza z ventuzami?

Ventuza terapija je starodavna tehnika, ki jo je Hipokrat uporabljal v Evropi in Aziji in ki jo Kitajci uporabljajo predvsem za obnovitev funkcionalnega ravnovesja v telesu, zato jo povsod po svetu, v luksuznih SPA in lepotnih centrih, pogosto vključujejo v svojo ponudbo kot pomlajevalno zdravljenje.

Gre za uporabo skodelic na koži, ki v estetski uporabi s sesalnim učinkom spodbujajo globoko prekrvavljenost, odstranjevanje toksinov in regeneracijo celic ter prinašajo številne koristne učinke, od pomlajevalnih do terapevtskih in zdravilnih.

Na kozmetičnem področju delujejo kot globoka masaža, anti-celulitni tertma, odvajanje toksinov in vode, učvrstitev ter močan relaksant.

V globini aktivirajo spečo celično aktivnost.

Dajejo takojšen učinek

Njihov učinek lahko primerjamo z vsemi sodobnimi napravami endermologije, vakuuma… razlika je le, da so popolnoma naravne, enako učinkovite in brez stranskih učinkov.

Prav tako je njihova velika prednost ta, da dajejo takojšen občutek dobrega počutja in sprostitve.

Ventuza tretma za zmanjševanje gub, za pomlajevanje kože, za odpravljanje podočnjakov in utrujenega videza ter zabuhlosti, je v uporabi že tisočletja, v zadnjem času pa ponovno pridobiva na svojem ugledu, tudi med svetovno znanimi zvezdnicami.

Kako poteka in kako deluje obrazna ventuza terapija?

Ker po obrazu tečejo številni meridiani, ker se na obrazu nahajajo pomembne akupunkturne točke in živci, moramo terapevti točno vedeti, kako in kje se pravilno izvaja terapije pomlajevanja obraza.

In le tako bodo rezultati učinkoviti.

Na obrazu in dekolteju uporabljamo ventuze, namenjene za obraz, vrat in dekolte ter posebne terapevtske kreme, obogatene s kisikom, ki preprečuje prehitro staranje kože, vanjo vnesejo kisik in življenje, pomagajo pri tvorbi kolagena in novih celic ter zmanjšujejo videz utrujenosti, zgubanosti in upadlosti ter na obraz vračajo neverjetno svežino, prožnost in mladosten videz.

Terapevtski tretma z ventuzami obraz in dekolte obnavlja, razstruplja in pomlajuje, poskrbi za absorbcijo kisika, ki obnavlja in je bistvenega pomena za življenje, vključno za življenje kožnih celic.

Koža je po terapiji takoj videti bolj sijoča in napeta, gube pa so manj vidne.

Koža na ta način doživi limfno drenažo, ki v veliki meri zmanjšuje kronično zabuhlost in otečenost.

Kaj pa učinek?

Zdrav sijaj in lesk sta takojšnja.

Počutje in občutek na koži je neverjetno dober in sproščujoč.

Ne samo, da ste videti naspani in spočiti, tako se tudi resnično počutite.

Poveča in pospeši se krvni obtok, absorbcija hranil ter odstranjevanje strupov.

Mišice na obrazu so pogosto zapostavljene, obrazna terapija pa jih naredi prožne, odpravlja napetost ter jih mehča.

Prav tako se po terapiji odstranijo zastale sluzi iz sinusov, saj povzročimo sinusno drenažo in je zelo primerna tudi za vse tiste, s pogostimi vnetji.

Vsaka koža od časa do časa potrabuje pomlajevalni tretma, ki kožo nahrani in napolni.
In ta starodavna thnika pomlajevanja obraza vas bo zagotovo navdušila, napolnila z energijo, vaši koži pa vrnila lesk in sijaj.

Zgledali boste sveži, spočiti in pomlajeni.

Se želite naročiti ali izvedeti več?

Ime in priimek *

Email *

Telefonska številka *

Sporočilo