Astma – bolezen, ki se lahko odpravi s prehrano

Astma izhaja iz težav v črevesju, njegovi prepustnosti in nakopičenih toksinih.
Pljuča so organ, katerih osnovna naloga je vzdrževanje ustrezne bazičnosti v telesu. Ta poteka z izmenjavo plinov pri dihanju in z izločanjem odpadnih kislin iz krvnega obtoka. Že rahlo kisla kri lahko povzroči veliko težav.

Astma in bronhitis sta oteženo dihanje zaradi nakopičene sluzi v sapnicah (bronhijih) zaradi zaužitja

  • kruha
  • testenin
  • žit
  • mlečnih izdelkov

Škrob z glutenom in kazein se ne moreta prebaviti, zato se nalagata v obliki sluza v dihalnih poteh.

Nabrani sluz v telesu, ki nastane zaradi neprebavljenega škroba, glutena, kazeina, sečne kisline, ogljikove kisline in anorganskih mineralov (največ kalcija) je opozorilo telesa, da je potrebno čiščenje.

Če se na opozorilo telesa ne odzovemo s čiščenjem in odstranjevanjem strupov nam narava pomaga z oskrbo mikrobov in bakterij, ki se bodo nahranile s strupi v telesu.

Prehranjevanje mikrobov in bakterij s strupi v telesu je čiščenje telesa, ki se opravi namesto nas. Posledica tega je prehlad, gripa in pljučnica.

Bazični prah zelo pomaga pri čiščenju telesa s toksini.

Prehranska terapija zelo pomaga pri zdravljenju oz. odpravljanju bolezenskih simptomov astme in dihalnih težav.


 

Vsa prehranska dopolnila in nesveti na tej spletni strani niso nadomestilo za medicinsko pomoč, za nasvete vašega zdravnika in ne nadomeščajo uradnega zdravljenja vašega zdravnika.

Ne opustite svojega zdravljenja vendar se o jemanju katerih koli prehranskih dodatkov vedno posvetujte s svojim zdravnikom.

Prehranska dopolnila jemljete na lastno odgovornost, zato se o njih ustrezno pozanimajte.

Proizvodi in trditve o izdelkih na tej spletni strani niso bili ocenjene s strani državnih inštitucij, niso namenjeni za diagnosticiranje, zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Vse informacije na tej spletni strani so zgolj informativne narave in niso namenjene kot nadomestilo za nasvet osebnega zdravnika ali kakšnega drugega zdravstvenega delavca.

Pred jemanjem prehranskih dopolnil se o tem vedno posvetujte s svojim zdravnikom.

Navedbe pri posameznih prehranskih dopolnilih so zgolj informativne narave in niso bile potrjene s strani evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).

ALMATIM d.o.o.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email