Terapevti

 

Holistic center

je dobra podpora uradnemu zdravstvu, saj združuje številne tehnike in strokovnjake komplementarne medicine.

Najsodobnejše diagnostične metode (analiza hormonov iz sline, analiza vitaminov, mineralov, prostih radikalov in težkih kovin iz las, elektromagnetna diagnostika celotnega telesa, testiranje na alergije, analiza genov…), prepletamo s tehnikami starodavnih znanj (ajurveda, homeopatija, akupunktura, akupresura, reflekoteraoija, prehranska terapija, naravna anti-aging terapija, elektromagnetna terapija), ter vse skupaj dopolnjujejo z uporabo naravnih, ajurvedskih zelišč.

Ponosni smo na številne jedilnike in prehranske smernice, ki jih pišemo za zdravnike splošne medicine ter druge specialiste, katerih pacienti si s prilagojeno prehrano hitreje povrnejo zdravje in dobro počutje.

V zadnjem času je pri nas vedno več posameznikov, ki se želijo zdravo prehranjevati ter si s tem zagotoviti vitalnost in optimalno delovanje svojega telesa.

V veliko veselje mi je, da sodelujemo z uradno medicino ter vsakogar obravnavamo individualno, celostno, kar zagotavlja najboljše rezultate.

 

unnamedAlja Dimic

Sem certificirana prehranska terapevtka (NTP-Nutritional Therapist Practitioner), v teku pridobitve naziva Certified Natural Health Professional (CNHP), članica največje ameriške dietetične organizacije ADA (American Dietetic Association), ki združuje najboljše strokovnjake za prehrano ter članica ameriške prehranske organizacije ANA (American Nutrition Association).

Udeležujem se raziskav neodvisnih laboratorijev kot je Helfgott Research Institute, svoje znanje dopolnjuje z izobraževanji v NCNM (National College of Natural Medicine – Oregon), na različnih seminarjih, konferencah ter predavanjih, ki jih moram zaradi dela redno nadgrajevati z novostmi v povezavi prehrana – zdravstvo.

Pridobljeno imam licenco svetovalke po tradicionalni kitajski medicini pri Lini Lo Faro, zelo znani italijanski zdravilki, ki je študirala in se usposabljala za TKM pri svetovni znanih mojstrih.
Kar šest let je delala v bolnici Satje Sai Babe v Bangaloreju v Indiji, za seboj pa ima več kot 40 let zdravilskih izkušenj in je do sedaj zdravila okrog 5000 bolnikov z vsemi omenjenimi metodami.

V primerih resnejših zdravstvenih vprašanj se vedno posvetujem z njo.

 

Z Vami bom pri: OSEBNO SVETOVANJEMOXA TERAPIJA, VENTUZA TERAPIJA, HORMONSKO HUJŠANJE,  INDIVIDUALNI JEDILNIK, VODENO HUJŠANJE, TESTIRANJE HORMONOV IZ SLINE, POPOLNO ŽENSKO TESTIRANJE IZ KRVI, INTOLERANCA NA HRANO, SPLOŠNA KRVNA SLIKA, ANALIZA ŠČITNICE IZ KRVI, POPOLNO MOŠKO TESTIRANJEDETOX MASAŽA

 

Dr. Irena Kranjc

Sem dr. Irena Kranjc, doktorica znanosti, ki sem za svoje zdravje vedno skrbela s pomočjo alternativne in v soglasju z uradno medicino. Preizkusila sem tudi diagnostiko Sensitiv imago, ki me je tako navdušila, da sem delovanje začela raziskovati. Pridobila sem si certifikat za delo z aparatom Sensitiv imago. Dolgoletne izkušnje, znanje in vedenje, mi bodo v veliko pomoč poiskati pravo rešitev za vas.

Zavedam se, da je vsak človek osebnost zase, da vsak potrebuje njemu lastno rešitev. In prav zato je diagnostika Sensitiv imago tako edinstvena in unikatna, saj je popolnoma individualna.

Za vas izvajam BIORESONANCO.

 

 

 

 

Marko_Peršič

Dr. Marko Peršič

Dr. Marko Peršič je strokovnjak za energetsko pripravo športnikov ter diagnostiko energetskega polja. Po osnovni izobrazbi je doktor znanosti iz področja poslovnih ved. Je licencirani terapevt (licence number 00014) Bioterapije po metodi Zdenka Domančića. Uspešno je zaključil izobraževalni program Bioterapija po metodi Zdenka Domančića na ustanovi Program Plus na Hrvaškem in ima vsa potrebna znanja ter izkušnje za samostojno uspešno izvajanje bioterapije. Že vrst let deluje na področju diagnostike energetskega polja ter bioterapije, kjer uspešno pomaga številnim pacientom pri njihovih težavah/boleznih ter rehabilitaciji po poškodbah. Ukvarja se z znanstvenim diagnostičnim pristopom k bio polju posameznikov, kjer odkriva neravnotežja v energetskem polju ter njegov vpliv na človeško telo.

 

Jani Petrovič, dr. med.

Študij medicine sem dokončal na Medicinski fakulteti v Ljubljani.

Že med samim študijem sem se pričel dodatno izobraževati in strokovno izpopolnjevati na različnih tečajih, kongresih in klinikah.

Med drugim sem se uril na Nevrokirurgiji UKC Ljubljana, Maksilofacialni kliniki Ljubljana in Onkološkem Inštitutu Ljubljana.
Več let sem delal v Kirurškem Sanatoriju Rožna dolina kot kirurški asistent na področju vaskularne, abdominalne, ortopedske in plastične kirurgije.

Sama kirurgija me je od vedno zanimala, še najbolj sem se nagibal k plastični kirurgiji, še posebej k estetiki. To željo in tendenco k lepoti in popolnosti je opazil mag. Franc Planinšek, dr. med., ki me je vzel pod svoje okrilje kot svojega asistenta in s katerim še danes sodelujem.

Po dokončanju fakultete sem nadaljeval pot iskanja novega znanja.

Kot eden najmlajših zdravnikov sem dobil priložnost sodelovati z enim najboljših, za področje obraza in dojk celo najboljšim plastičnim kirurgom na svetu, prof.dr. Giovanni Bottiju, dr. med. na svoji izjemni kliniki v mondenem Salo`-ju.

Poleg tega sem do sedaj pridobil štiri certifikate za anti-aging in neinvazivno pomlajevanje obraza (Juvederm, Belotero, Teosyal in Neauvia).

Kljub vsem obveznostim, si poskušam vedno vzeti čas za zabavo, sprostitev in predvsem šport.

Najraje športam v naravi z uporabo lastne teže, tekom, smučanjem, rolanjem in plavanjem.

Sem tudi licenciran potapljač, deskar na vodi z jadrom ter deskar na vodi s kite-om. Eden mojih glavnih načel v življenju je “zdrav duh v zdravem telesu”, zato mi zdrav način življenja z zdravo, naravno prehrano seveda ni tuj.

Svoje pridobljeno znanje z veseljem delim z drugimi, saj mi nasmeh in zadovoljstvo pacientov odtehta ves trud.

Za vas izvajam: osebno svetovanje, anti aging, merjenje kolagena

 

TinaTina Henwood, klinična nutricionistka (Bachelor of Health – Nutritional Medicine)

Po izobrazbi sem klinična nutricionistka (Bachelor of Health – Nutritional Medicine). Študirala sem na vodilnem avstralskem college-u za poklice v naravni medicini, Endeavour College of Natural Health v Sydneyu, kjer sem zadnjih 14 let tudi živela.

Že med študijem sem začela z mentorsko vodenimi prehranskimi svetovanji (okrog 250 ur praktičnih svetovanj) in kot klinična nutricionistka nadaljevala tudi po študiju (Sydney Wellnation Clinic). Moji pacienti so bili ljudje z raznovrstnimi bolezenskimi stanji, kot tudi tisti, ki so želeli spremeniti svoje prehranske navade za doseg določenega cilja (izguba ali povečanje telesne teže, izboljšanje fizične zmogljivosti, povečanje energije).

Sem članica avstralske zveze nutricionistov (Nutrition Society Australia), skozi katero se udeležujem seminarjev in konferenc na temo nutricionizma, znanje pa si hkrati nadgrajujem s prebiranjem najnovejše strokovne literature skozi podatkovne baze PubMed -CAM, Nutrition Reference Center, Natural Medicines,…

Za vas izvajam PREHRANSKO TERAPIJO.

Igor_webIgor Čehovin

Ime mi je Igor Čehovin, po osnovni izobrazbi sem magister gradbeništva, smer hidrotehnika.  Za tiste, ki jim je to področje manj poznano, naj napišem, da sem se dobrih petnajst let na Inštitutu za hidravlične raziskave ukvarjal z izboljševanjem pretoka vode (fluida) skozi različne konstrukcije.

Usoda je hotela, da sem službo raziskovalca zamenjal z bolj uradniško in, takrat sem takrat mislil, manj stresno službo. Po dobrih desetih letih novega dela sem se začel ukvarjati še z raznimi zdravilskimi masažami. Marsikdo se sedaj sprašuje, kakšno vezo ima to s prej napisanim. Že stari Kitajci so odkrili sistem energijskih meridianov (energijskih kanalov), po katerih se preteka življenjska energija kot fluid. Delovanje človeškega telesa so predstavili kot veliko obdelano polje, prepleteno z namakalnimi kanali. Voda mora po teh kanalih teči neovirano, da je celotno polje enakomerno namočeno in življenje na njem lepo uspeva. Če pride na kakšnem delu do zastoja, je del polja poplavljen, del polja pa nima dovolj vode za optimalno rast.

Pri sedanjem delu maserja, ki me zelo veseli, poskušamo doseči ravno to – dober pretok življenjske energije med organi in skozi telo. Pri tem uporabljam različne zdravilske tehnike in masaže, kot so refleksoterapija, shiatsu masaža in havajska masaža lomi-lomi nui.

Za Vaše udobje izvajam: REFLEKSNA MASAŽA STOPAL, SHIATSU, HAVAJSKA MASAŽA.

 

LinaLina Jenko

Sem certificirana  Bownova  in Emmett terapevtka ter bioresonančna terapevtka z zdravilsko licenco, članica društva Bownovih terapevtov in inštituta za bioresonanco in regulativno medicino.

Leta 1986 sem končala srednjo zdravstveno šolo, nato pa trinajst let kasneje nadaljevala z različnimi šolanji.

Izpostavila bi samo tri, ki so za mojo prakso najbolj pomembni. Bownov terapevt sem postala leta 2006 in sicer me je Bownowe terapije naučila gospa Jelka Slapar, ki  živi in dela v Melbournu v  Avstraliji in je Bownova terapevtka in inštruktorica.

Leta 2011 sem pričela z učenjem BICOM bioresonančne terapije in postala bioresonančni terapevt. Izobraževanja ves čas  potekajo, v okviru Inštituta za bioresonanco in regulativno medicino,   saj se postopki terapiranja  stalno spreminjajo in izboljšujejo. Predavajo nam različni zdravniki in strokovnjaki iz področja bioresonance iz tujine in Slovenije.

Leta 2015 pa sem postala še Emmett terapevt.  Emmett tehnika je pri nas nova in dokaj nepoznana vendar pa izredno uspešna pri odpravljanju bolečin.

Na vseh treh področjih ves čas potekajo izobraževanja, na katerih lahko obnavljam svoje znanje in ga dopolnjujem, kar je v današnjem času hitrih sprememb  neizbežno.

V Holistic centru vam  z Bownovo in Emmett terapijo lahko  pomagam, če vas  pestijo bolečine,skoliozo, hernijo, imate probleme z zanositvijo, boleče menstruacije, depresije,….

 

damnjanmag. Damnjan Damnjanović
predsednik združenja HumanUP v Sloveniji

Rodil se je 30. 3. 1980 v Svrljigu, Srbija. Po končani gimnaziji je diplomiral na Filozofski fakulteti Univerze v Nišu na smeri splošna zgodovina. Med letoma 2004-2006 je delal kot profesor zgodovine. Od leta 2007 živi v Sloveniji. Leta 2016 je uspešno zagovarjal strokovni magisterij pod mentorstvom prof. dr. Boža Repeta na oddelku Antropološka zgodovina z naslovom “Vloga Mihajla Idvorskeg Pupina pri urejanju slovenskega mejnega vprašanja”

Leta 2015 je spoznal Predraga Đorđevića, s katerim sta se takoj ujela v humanem poslanstvu narediti svet bolj zdrav in prijetnejši za življenje. Je prvi predsednik Združenja HumanUP v Sloveniji. Poučuje ljudi o atlasologiji in usklajuje atlasologe v Sloveniji. Vsakodnevno je v stiku s Predragom Đorđevićem, idejnim vodjo poslanstva HumanUP, ki ga ima za brata in mu je tudi osebno zelo blizu.

Želi si, pomagati ljudem, da bi bili bolj veseli, nasmejani, srečni in posledično bolj zdravi. Je poročen in oče male Mile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email