Terapevti

 

Holistic center

je dobra podpora uradnemu zdravstvu, saj združuje številne tehnike in strokovnjake komplementarne medicine.

Najsodobnejše diagnostične metode (analiza hormonov iz sline, analiza vitaminov, mineralov, prostih radikalov in težkih kovin iz las, elektromagnetna diagnostika celotnega telesa, testiranje na alergije, analiza genov…), prepletamo s tehnikami starodavnih znanj (ajurveda, homeopatija, akupunktura, akupresura, reflekoteraoija, prehranska terapija, naravna anti-aging terapija, elektromagnetna terapija), ter vse skupaj dopolnjujejo z uporabo naravnih, ajurvedskih zelišč.

Ponosni smo na številne jedilnike in prehranske smernice, ki jih pišemo za zdravnike splošne medicine ter druge specialiste, katerih pacienti si s prilagojeno prehrano hitreje povrnejo zdravje in dobro počutje.

V zadnjem času je pri nas vedno več posameznikov, ki se želijo zdravo prehranjevati ter si s tem zagotoviti vitalnost in optimalno delovanje svojega telesa.

V veliko veselje mi je, da sodelujemo z uradno medicino ter vsakogar obravnavamo individualno, celostno, kar zagotavlja najboljše rezultate.

 

 

 

Dr. Irena Kranjc

Sem dr. Irena Kranjc, doktorica znanosti, ki sem za svoje zdravje vedno skrbela s pomočjo alternativne in v soglasju z uradno medicino. Preizkusila sem tudi diagnostiko Sensitiv imago, ki me je tako navdušila, da sem delovanje začela raziskovati. Pridobila sem si certifikat za delo z aparatom Sensitiv imago. Dolgoletne izkušnje, znanje in vedenje, mi bodo v veliko pomoč poiskati pravo rešitev za vas.

Zavedam se, da je vsak človek osebnost zase, da vsak potrebuje njemu lastno rešitev. In prav zato je diagnostika Sensitiv imago tako edinstvena in unikatna, saj je popolnoma individualna.

 

 

 

 

 

Marko_Peršič

Dr. Marko Peršič

Dr. Marko Peršič je strokovnjak za energetsko pripravo športnikov ter diagnostiko energetskega polja. Po osnovni izobrazbi je doktor znanosti iz področja poslovnih ved. Je licencirani terapevt (licence number 00014) Bioterapije po metodi Zdenka Domančića. Uspešno je zaključil izobraževalni program Bioterapija po metodi Zdenka Domančića na ustanovi Program Plus na Hrvaškem in ima vsa potrebna znanja ter izkušnje za samostojno uspešno izvajanje bioterapije. Že vrst let deluje na področju diagnostike energetskega polja ter bioterapije, kjer uspešno pomaga številnim pacientom pri njihovih težavah/boleznih ter rehabilitaciji po poškodbah. Ukvarja se z znanstvenim diagnostičnim pristopom k bio polju posameznikov, kjer odkriva neravnotežja v energetskem polju ter njegov vpliv na človeško telo.

 

 

 

 

damnjanmag. Damnjan Damnjanović
predsednik združenja HumanUP v Sloveniji

Rodil se je 30. 3. 1980 v Svrljigu, Srbija. Po končani gimnaziji je diplomiral na Filozofski fakulteti Univerze v Nišu na smeri splošna zgodovina. Med letoma 2004-2006 je delal kot profesor zgodovine. Od leta 2007 živi v Sloveniji. Leta 2016 je uspešno zagovarjal strokovni magisterij pod mentorstvom prof. dr. Boža Repeta na oddelku Antropološka zgodovina z naslovom “Vloga Mihajla Idvorskeg Pupina pri urejanju slovenskega mejnega vprašanja”

Leta 2015 je spoznal Predraga Đorđevića, s katerim sta se takoj ujela v humanem poslanstvu narediti svet bolj zdrav in prijetnejši za življenje. Je prvi predsednik Združenja HumanUP v Sloveniji. Poučuje ljudi o atlasologiji in usklajuje atlasologe v Sloveniji. Vsakodnevno je v stiku s Predragom Đorđevićem, idejnim vodjo poslanstva HumanUP, ki ga ima za brata in mu je tudi osebno zelo blizu.

Želi si, pomagati ljudem, da bi bili bolj veseli, nasmejani, srečni in posledično bolj zdravi. Je poročen in oče male Mile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email