Zeolit – losjon za telo 150ml

 Naš losjon za telo z zeolitom je bil razvit na osnovi naravnih surovin. Klasični specialist za razstrupljanje zeolit smo dopolnili z visoko priporočljivima izdelkoma za nego kože, s karitejevim maslom in avokadovim oljem.

Naš losjon z zeolitom ne vsebuje silikona, parabenov ali palmovega olja.Avokadovo olje je značilno po tem, da prodre globoko v kožo, jo vlaži in ima izrazito pozitivne učinke.

Pospešuje regeneracijo celic in se uporablja za suho, razpokano in poškodovano kožo. Zaradi visoke koncentracije palmitoleinske kisline je primerno tudi za občutljivo kožo.

Fitosteroli pomagajo obnavljati povrhnjico kože, saj so podobni molekularni strukturi holesterola, ki ga koža vsebuje, poleg tega pa se v avokadovem olju nahajata tudi vitamina A in E.

Karitejevo maslo je prav tako dragoceno sredstvo za nego kože in vsebuje visoko koncentracijo alantoina, vitamina E in karotena. To prispeva k obnovi oljnatega dela kože, hkrati pa zdravi kožna vnetja. Brez nanodelcev

  • Nežni kompleks naravnih sestavin
  • S karitejevim maslom in avokadovim oljem, ki sta prijazna do kože
  • Brez sintetičnih vonjav, okusov in konzervansov

13,90  vključno z DDV

Product Description

Vsebina in embalaža:

150ml Zeolit losjona za telo v tubi, brez zunanje embalaže, proizvedeno po kozmetičnih predpisih.

 

Sestavine:

Voda, zeolit, Caprylic/ca/pric, citrus aurantium dulcis (pomaranča) voda iz sadja, karitejevo maslo, persea gratissima (avokadino olje) , cetearil alkohol, Natrijev cetearil sulfat, palmitinska kislina, stearinska kislina, kalijev sorbat, ksantanski gumi, mlečna kislina.

13,90  vključno z DDV