Center Holistic / Izdelki / Zeolit v prahu, 400g
zeolit-400g

ZeolithMED

Zeolit v prahu, 400g

  • klasični specialist za razstrupljanje
  • povsem naravni mineralni prah brez dodatkov
  • visoka kakovost, preizkušena in kontrolirana s strani EFSA
  • lajša delovanje jeter
  • razstruplja prebavni trakt
  • absorbira živo srebro, svinec, kadmij, aluminija, amonijak in histamin
Klinoptilolit–zeolit je v skladu z zahtevami E567 in E568 evropske certifikacije registriran kot medicinski pripomoček.

>> Celoten opis
(34 ocen)
30,90 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Zeolite MED® je naravni medicinski izdelek iz naravnega minerala zeolita, ki v prebavnemu traktu nase veže težke kovine, kot so živo srebro, svinec, kadmij, aluminij, amonijak, pa tudi histamin ter se zato lahko uporablja za razbremenjevanje jeter z razstrupljanjem črevesja. Z blatom se strupi izločijo iz telesa. Zeolite MED® lahko nase veže neželena onesnaževala, ki so že v prebavilih, še preden jih privzame telo ter s tem pripomore k preprečevanju bolezni, ki so povezane z naraščajočo onesnaženostjo.

Prisotnost težkih kovin in drugih onesnaževal, lahko povzroča različne kronične bolezni ter botruje k histaminski intoleranci, alergijam, boleznim prebavil, motnjam v delovanje jeter ter k njihovi povečani obremenitvi.

Za preprečevanje

V preventivni oskrbi je treba upoštevati vsak ukrep, ki lahko zavira ali upočasni oslabitev zdravja (bolezen, poškodba) ali zmanjša njeno verjetnost.

Preventiva je najboljše zdravilo. Zeolite MED® lahko veže neželena onesnaževala, ki so že v prebavilih, še preden jih privzame telo, in s tem pripomore k preprečevanju bolezni, ki so povezane z naraščajočo onesnaženostjo.

Za lajšanje

Prisotnost toksičnih, aktivnih kovin, na primer živega srebra, svinca, kadmija ali aluminija, in drugih snovi, kot sta amonijak in histamin, lahko povzroča različne kronične bolezni. Sposobnost vezave in odstranjevanja onesnaževal omogoča uporabo izdelka Zeolite MED® za zdravljenje ali kot dopolnilo k zdravljenju, kadar je to potrebno, še zlasti ob povečani izpostavljenosti histaminu in histaminski intoleranci, na primer pri alergijah, boleznih prebavil, motnjah delovanja jeter ali povečani obremenitvi jeter z amonijevimi spojinami.

Preizkušena kakovost in učinkovitost
Pri proizvodnji našega zeolita veljajo zelo visoke zahteve glede standardov in kakovosti: med pregledom prejetih surovin mora zeolit ustrezati strogim kriterijem evropske ali nemške farmakopeje, še posebej kar se tiče mikrobiološke čistosti in koncentracije toksičnih substanc. Da bi zagotovili maksimalno kvaliteto, se naši minerali testirajo v državno odobrenih nemških laboratorijih. Prav tako je za nas izjemno pomembno, da vodimo obsežno dokumentacijo o vseh predelanih surovinah in njihovih preiskavah. To pomeni, da so materiali sledljivi v vsakem trenutku, kar zagotavlja visoko stopnjo varnosti in kakovosti izdelkov.

Lastnosti
– mikronizirana povprečna velikost zrn, pribl. 26 μm
– 89-95% klinoptilolit
– zelo visoka kationska izmenjalna kapaciteta
– zelo dobro razmerje silicija – aluminija (5,4:1)
– nestrupeno in brez vlaknin

Pakiranje

400g

Sestavine

100% clinoptilolite-zeolite

Opozorilo

Izdelek shranjujte zunaj dosega otrok, mlajših od šestih let.
Po zaužitju zdravila je treba upoštevati vsaj dve uri razmika.
Tega medicinskega izdelka ne uporabljajte hkrati z alkoholnimi, kofeinskimi ali kislimi pijačami, na primer sokom grenivke, pomaranče, limone ali ananasa.

Neželjeni učinki
Redko se lahko zaradi majhnega vnosa tekočine pojavi zaprtje. Učinek je odvisen od odmerka in se mu lahko izognete z zadostnim vnosom tekočine in zmanjšanjem odmerka. Ob zaprtju povečajte vnos tekočine, zmanjšajte odmerek in se po potrebi posvetujte z zdravnikom.

Redko se lahko zaradi indijskega trpotca pojavijo napihnjenost, bolečina v trebuhu ali siljenje na bruhanje. Ta učinek je pogosto odvisen od odmerka in se mu lahko izognete z zadostnim vnosom tekočine in zmanjšanjem odmerka. Ob napihnjenosti, bolečini v trebuhu ali siljenju na bruhanje povečajte vnos tekočine, zmanjšajte odmerek in se po potrebi posvetujte z zdravnikom.

Opozorila in previdnostni ukrepi

Zeolite MED® ni nadomestek za protialergijsko zdravilo. Za učinkovitejše razstrupljanje in uravnavanje procesov poskrbite, da boste ob zaužitju izdelka Zeolite MED® uživali obilo tekočine, in sicer tako pri zaužitju (1/4 litra vode) kot tudi dnevno (2–3 litre/dan).

Izdelka Zeolite MED® ne smete jemati, če imate hudo motnjo delovanja ledvic (npr. ledvično insuficienco).

Ob zdravstvenih težavah, zmanjšanem delovanju ledvic, nosečnosti ali dojenju ter glede uporabe pri otrocih, mlajših od 12 let, smete ta medicinski izdelek uporabljati le po posvetovanju z zdravnikom.

Tega medicinskega izdelka ne smete vdihavati ali nanašati na oko. V primeru stika z očmi je treba oči izprati z dovolj vode. Izdelka ne uporabljajte neprekinjeno v daljšem časovnem obdobju. Če opazite nenavadne učinke, izdelek prenehajte uporabljati.


(34 ocen)

Komentarji (34)

Miren
Andreja

Zelo zadovoljna z izdelkom. Moja stalnica vsaki dan včasih 2x ali pa 3x na dan.


Andreja

Super izdelek - blagega okusa, jaz sem ga začela uporabljati pri januarskem čiščenju, vendar bom z njim nadaljevala vsaj 1x dnevno ( ali po kakšni pregrehi :) )

Andreja
Andreja

Izdelek mi je zelo všeč, ker res pomaga

Andreja
Andreja

Z izdelkom sem zelo zadovoljna. Ne bom ga zamenjala.

Kranj
ANDREJA

zelo v redu

Miren
Andreja

Super izdelek ne zamenjam ga to je vse kar lahko rečem

Ljubljana
Anja

Najboljši dodatek za mnoge težave!;)

Ravne na Koroškem
ANJA

Odličen zeolit.

Cerkno
Barbara

Pozdravljeni, imam težave s premočno kislino, posledično sem imela pekoč jezik, sedaj so težave izginile. Res top izdelek, priporočam.

Idrija
Barbara

Super je!

Danijela
Danijela

Priporocam

Danijela
Danijela

Priporocam

Ljubljana
Irena

super izdelek

Ljubljana
JASNA

Super

Ljubljana
Klemen

Izdelek je dober

Divača
Kristina

Nevtralnega okusa, brez dodanih barvil, naravne barve. Ker se prah v tekočini poseda, ga je nekoliko težje spiti iz kozarca. V steklenicije bolje, saj se lahko pretrese pred vsakim požirkom

Jesenice
Lena

Zeolit je zakon in kralj med prehranskimi dodatki.

Polhov gradec
Lucija

Zeolit uporabljam ze eno leto vsako jutro na tesce in se mi zdi odlicen

murska sobota
MARINA

zadovoljna obcutim razliko na daljsi rok bo verjetno vecja razlika

zeolit
Marinka Potočnik

Res dober Zeolit 👌👌👌

MARK
MARK

Odlično!

Trebnje
Mateja

Zdravoo, zelolit sem si kupila zaradi želodčne kisline (vsaj tako pravijo zdravniki - imam/imela sem pekočo konico jezika, še zdaj ni popolnoma raziskano kaj se dogaja-čakam gastroskopijo). Zdravniki so mi pripisali Nolpazo in ni bilo nobenih sprememb - sploh nisem morala jesti solate zaradi bolečega jezika... Po uporabi zeolita je to kar izginilo. Sem vmes prenehala z zeolitom in se je ponovno vrnil pekoč jezik. Tako da sem začela nazaj piti zeolit vsako jutro na tešče in imam mir z jezikom - upam da bo po končani kuri z zeolitom mir. Vglavnem nekaj je na tem, ker je to edino kar sem spremenila (čeprav bi morala tudi prehrano spremeniti....). Tako, da hvala predvsem prijateljici, ki mi je tole za foro svetovala :)

Kamenica
MATEJA

Odličen

Krško
Matija

Uporabljam samo tega, saj kljub podobnim izdelkom zaupam samo tej znamki.

Düsseldorf
Melita

Dan zacnem z zeolitom😊

TOLMIN
MILAN

zelo dobro

jesenice
milojka

odličen, vsaj 2x letno si ga privoščim in sem zadovoljna

Ljubljana
nina

Odlicen!

Maribor
sandra

Kupujemo ga že kar nekaj let. Zelo zadovoljni.

Laško
Sanja

Izdelek, kateri resnično nosi kvaliteto. Zelo zadovoljna!

M. Sobota
TAJA

Odlicen! Brez aluminija!

Nova Gorica
TATJANA

odličen

Nova Gorica
TATJANA

izdelek deluje. s partnerjem sva navdušena imava redno odvajanje in nisva napihnjena.

Šentrupert
Urška

izdelek se mi zdi super in kvaliteten

#holistic

Loading...