Vitex Agnus Castus, 600 mg

Vitex ali navadna konopljika pripomore k hormonskem ravnovesju med menopavzo. Hkrati pomaga ohranjati dobro počutje pred in med menstrualnim ciklom, pripomore k regeneraciji fizičnega in mentalnega dobrega počutja.

  • Pripomore k lajšanju simptomov med menopavzo
  • Pomaga ohranjati dobro počutje pred in med menstrualnim ciklom
  • Pomaga ohranjati gibljivost in fleksibilnost sklepov
Ocenjeno z 5.00 od 5 na podlagi ocene 3 strank
(3 mnenja strank)

Naroči 2 enaka izdelka in prejmi 3% popusta
Naroči 3 enake izdelke in prejmi 5% popusta
Naroči 4 ali več enakih izdelkov in prejmi 7% popusta

22,00  vključno z DDV

Product Description


Vitex Agnus Castus
izhaja iz grške besede za “čist” po grških ženskah, ki so želele ohraniti čistost in so dajale liste te rastline v svoje postelje in so spale na njih. Zelo pogosto so ga uporabljali že starodavni zeliščarji.

Jagodičja Vitex pripomorejo k hormonskem ravnovesju med menopavzo.

Vitex ali navadna konopljika, prehransko dopolnilo, pomaga ohranjati dobro počutje pred in med menstrualnim ciklom, pripomore k regeneraciji fizičnega in mentalnega dobrega počutja. Posebno koristen je za ženske, ki so jedle kontracepcijske tabletke, saj je pri mnogih menstrualni cikel porušen.

Samo v zadnjih desetih letih, je Vitex ali navadna konopljika, postalo zelo priljubljeno zelišče v Veliki Britaniji, Švici, Nemčiji in v Ameriki.

Vitex ni hormon, niti ne vsebuje hormonov in je brez stranskih učinkov.

Neto količina: 120 tablet, 40 g

Sestavine
Celuloza, laktoza, izvleček navadne konopljike (Vitex Angus Castus) (izvleček (100:1) plodov navadne konopljike 6 mg/tableto, 12 mg/2 tableti, 18 mg/3 tablete, kar ustreza 600 mg/1200 mg/1800 mg celega posušenega plodu, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin. Brez soje in glutena. Primerno za vegetarijance.

  • Pomaga ohranjati dobro počutje pred in med menstrualnim ciklom
  • Pripomore k regeneraciji fizičnega in mentalnega dobrega počutja
  • Pripomore pri hormonskem ravnovesju med menopavzo
  • Pripomore k lajšanju simptomov med menopavzo
  • Pomaga ohranjati gibljivost in fleksibilnost sklepov

Uporaba
Zaužijte 1–3 tablete na dan, skupaj z malo vode. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Op.: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Shranjevanje
Na sobni tempereturi in temnem prostoru, zaščiteno pred vlago ter shranjevati nedosegljivo otrokom! Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila ali, ki imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom.

Proizvedeno v Angliji.
Distributer: Almatim d.o.o., Ulica bratov Učakar 10, SI-1000 Ljubljana

22,00  vključno z DDV