Popolno moško testiranje (iz krvi)

Ste izpostavljenim stresnim situacijam?

Imate težave s pridobivanjem mišic?

Imate težave s pogostim uriniranjem?

Imata s partnerko težave pri zanositvi?

 

  • težave pri pridobivanju mišic
  • težave z libidom
  • odvečni kilogrami

70,00  vključno z DDV

Product Description

Popolno moško testiranje je hormonsko testiranje, ki vključuje analizo testosterona, estradiola, progesterona, kortizola, T3, T4 in PSA.  Gre za analizo prostih hormonov in ne celokupnih, kar nam omogoča točnost rezultata.

Komu je testiranje namenjeno?

Pravzaprav bi moral občasno vsak moški opraviti hormonsko testiranje, vsaj kot preventivno.  Za zdravje moramo skrbeti ves čas. Stranke nam pogosto pravijo, da so šli na kontrolo čisto slučajno in potem ugotovili, da so pravzaprav že v kurativi. Torej naše zdravje ni samo po sebi umevno. Lahko pa nas spremljajo tudi različni simptomi, ki kažejo na hormonsko neravnovesje…npr.: izpadanje las, stres, povečana prostata, pomanjkanje želje po spolnosti, težave pri pridobivanju mišic, nabiranje maščob okoli trebuha, vzkipljivost…

Kako poteka testiranje?

Testiranje poteka tako, da telefonsko izpolnemo naročilnico (ime in priimek, datum rojstva, naslov, telefon). Nato vam jo pošljemo na vaš naslov, skupaj z navodili in informacijskim obrazcem. Slednjega izpolnete in nam ga pošljete čim preje nazaj. Z naročilnico odidete na tešče v laboratorij. V Ljubljani je to Adria lab, v Celju 3B LAB in v Mariboru MTC Fontana.

Odvzamejo vam kri, pri njih poravnate storitev testiranja, kar znaša okoli 60 eur. Za točno ceno nas pokličite, saj so pri nekaterih potrebna tudi testiranja protiteles in FSH.

V nekaj dneh dobimo vaše izvide, nato vas pokličemo, da lahko določimo termin svetovanja za vas. Plačilo svetovanja opravite pri nas.

 

70,00  vključno z DDV