Akcija!

Sensitiv Imago (popolna računalniška medicinska diagnostika)

Želite vedeti kaj vse se dogaja znotraj vašega telesa? 

Imate nepojasnjene simptome, krvne slike pa so brez posebnosti?

Premalo se govori o celičnih vrednostih, oziroma dogajanju znotraj le teh. Pri krvnih slikah največkrat vidimo S vrednosti (serumska vrednost), ki se nahaja zunaj celice. Da bi vedeli dejansko stanje v celici, potrebujemo vrednost RBC (red blood cell). Tako se rezultati pregledov lahko precej razlikujejo.

Sensitiv Imago diagnostika nam omogoča hitre in zanesljive rezultate stanja znotraj celic, kar posledično pomeni kvaliteto na področju našega zdravja. Zdravje je naša prva vrednota, kljub vsemu pa se tega premalo zavedamo. Tako si lahko pomagamo tudi preventivno in poskrbimo, da manjša psiho-fizična neravnovesja postanejo večja…

 • popolna diagnostika telesa
 • testiranje stanja znotraj celic, tkiv, organov
 • intolerance, alergije, vnetja

Redna cena 185,00 

Razprodaja 65,00 

120,00  vključno z DDV

Product Description

Sensitiv Imago je naprava, ki jo v tujini uporabljajo v zdravstvene namene in zdravstvenim delavcem omogoča povečanje kakovosti zdravstvene nege, diagnosticiranja in zdravljenja bolezni.

Aparat uporabljajo v zdravstvenih centrih, zdraviliščih, kozmetičnih salonih in drugih holističnih centrih, saj visokotehnološka diagnostična naprava močno poveča obseg storitev in strokovnega znanja. Aparat preuči delovanje celotnega organizma in podaja računalniško točne in hitre odgovore.

Zdravniki in terapevti, ki uporabljajo računalniško diagnostično metodo Sensitiv imago za reševanje problemov, so izrazili visoko zadovoljstvo aparata Sensitiv Imago . Ugotovili so, da ta nova računalniška metoda omogoča hitro in natančno diagnosticiranje težave v človeškem organizmu. Zazna celo manjše motnje, ki se kasneje lahko razvijejo v resne bolezni.

 

Medicinski aparat SENSITIV IMAGO diagnosticira celotno telo ter nam pokaže:  

 • Srce in ožilje (stene srca, aorte, arterije, vranica, krvne celice…)
 • Želodec in črevesje (požiralnik, želodec, dvanajsternik, tanko in debelo črevo, jetra, žolčnik, žleza slinavka…)
 • Živčni sistem (možgani – 5 delov, hrbtenjača, periferno živčevje…)
 • Endokrini sistem (hipotalamus, hipofiza, nadledvične žleze, ščitnica in obščitnica, trebušna slinavka, žleza slinavka…)
 • Urinalni trakt (ledvica, sečevod, mehur, sečnica…)
 • ŽENSKE (maternica, jajčniki, jajcevodi, mlečne žleze…)
 • MOŠKI (prostata, testisi, spermiogram…)
 • Dihala (nosna votlina, grlo, sapnik, bronhiji, pljučna tkiva, betgavke…)
 • Kosti in sklepi (hrbtenica, ledveni in maternični del, sklepi, kolena in komolci, gležnji, rebra, čeljust, zobje…)
 • Vsebnosti in presežki bakterij (candida, heliobacter…)
 • Splošno stanje organizma
 • Prisotnost škodljivih snovi, virusov, bakterij, parazitov, alergenov
 • Pomanjkanje mineralov, vitaminov
 • Stanje kislosti in bazičnosti telesa
 • Alergije in intolerance (hrana, kemikalije, čistila…)
 • Duhovna in čustvena stanja
 • Številne druge fizične in psihične težave…

Osnovno načelo aparata je osredotočenost in natančnost preiskave motenj v človeškem organizmu in s tem zgodnje odkrivanje resnih zdravstvenih težav. Ravno zato aparat Sensitiv Imago »Vidi tisto, kar je očem nevidno«
Danes je v vsakem sodobnem zdravstvenem oz. komplementarne centru, diagnostična računalniška metoda obvezen del opreme. Velika prednost je, da aparat človeka obravnava zelo celostno. Diagnostika s Sensitiv Imago aparatom velja kot vodilna v segmentu računalniške diagnostike.

 

Načelo “Sensitiv Imago» računalniške diagnostike:

Aparat zazna motnje, če obstajajo, naredi pravilno diagnozo, opredeli težavo oz. bolezenski proces ter prilagodi potrebno terapijo.
Uporaba diagnostike s Sensitiv Imagom se uporablja kot metoda neinvazivnega presejalnega programa, saj omogoča hitrejšo diagnostiko celotnega organizma. Močno skrajša čas, ki je potreben za preiskave pri različnih specialistih in jih dopolnjuje.

Najnovejši model aparata Sensitiv imago ima CE certifikat v skladu z zahtevami Evropske unije in CE izdajo zdravniškega spričevala, da se lahko uporablja brez dodatnega certificiranja posamezne države v vseh državah EU. CE modeli aparata Sensitiv imago so razviti in narejeni v Nemčiji ter izpopolnjujejo visoke standardne kvalitete, modeli so visoko zanesljivi (več kot 96%).

Zadnje raziskave, izvedene v številnih laboratorijih in centrih v ZDA, Nemčiji, Rusiji in na Japonskem so pokazale, da celice tkiv in organov vsebujejo bioelektrične lastnosti. Te lastnosti se v času bolezenskih procesov hitro in močno spreminjajo. So gorivo za delovanje vseh živih bitij. Elektromagnetna polja vzdržujejo normalno fiziološko stanje celic in jih ob nepravilnostih ponovno postavljajo v ravnovesje.

Vitalni procesi so prikazani na sliki, v znanem elektrokardiogramu. Spremembe celic je mogoče določiti in dešifrirati samo z najnovejšo diagnostično metodo, katero program vsebuje Sensitiv Imago. Je eden od najnovejših medicinskih diagnostičnih metod, ki nam omogoča, da določimo in v obliki diagramov pokažemo že najmanjše spremembe v strukturi človeškega organizma.
Sensitiv Imago temelji na raziskavah elektromagnetnih polj vseh živih bitij.

Vsak patološki proces, vsak njegov povzročitelj, vsak odmik od normalnega celičnega ravnovesja ima svoj, individualni energijski spekter. Celoten proces delovanja je zelo podoben branju črtnih kod v trgovinah. “Črtna koda” je podobna elektromagnetnemu zapisu katerekoli celice v organizmu. Takšna tehnologija nam daje možnost, da dobimo vse podatke o zdravstvenem stanju bolnika. Vključuje bolnikovo starost, spol, dedno pogojenost in druge zunanje dejavnike, ki vplivajo na delovanje človeškega organizma.

Sensitiv Imago poleg drugih funkcij, vsebuje tudi program bioresonance, vendar na popolnoma drugačni globini, kot jih sicer vsebujejo sodobne bioresobnančne naprave. Aparat Sensitiv imago omogoča obnovo in vzpostavitev delovanja celic na popolnoma drugačni ravni.

Kot rezultat diagnostike in terapije vidimo spremembe (pred in po terapiji). Edinstvenost aparata je dvostopenjska in obnavlja najbolj oškodovane strukture tkiv in organov.

Ne veste, kaj v vašem telesu je pravzaprav narobe, katera hrana vam ustreza in katera ne, vas zanima kako in s kakšno zmogljivostjo delujejo vaši organi in kako njihovo delovanje lahko izboljšate, morda niste prepričani v pravilno izbiro diete ali pa si preprosto želite zase in svoje otroke poskrbeti preventivno?

Naročite se na popolno diagnostiko ali diagnostiko posameznega organa in storite nekaj zase.
Počutje vam bo hvaležno 🙂

Kako naprej?

Na podlagi dobljenih izvidov priporočimo terapije. Na tak način vzpostavljamo zdravo delovanje celic, hormonov in organov, odstranjujemo presežke bakterij, alergij in težkih kovin ter s tem vračamo telesu zdravje in vitalnost.

Se želite naročiti ali izvedeti več?

Redna cena 185,00 

Razprodaja 65,00 

120,00  vključno z DDV