Kategorije: , ,

Mediteranska sol Refil – BIO

Z Bio mediteransko soljo z lahkoto pričarate nepozabni okus mediterana v vaših kuharskih mojstrovinah, saj vsebuje začimbe, značilne za mediteransko kuhinjo. Odlična je za meso in zelenjavo na žaru, solate in vse vrste paradižnikovih jedi.

  • Neto količina: 70 g
  • Pakirano v vrečko za ponovno polnjenje kozarčkov
  • Tradicionalna ročno pridelana morska sol iz Piranskih solin 90%, bio zelišča 10% (origano, bazilika, timijan, majaron, lovor, rožmarin, žajbelj, meta)

3,20  vključno z DDV

Product Description

Bio mediteranska sol vsebuje začimbe, ki so značilne za mediteransko kuhinjo. Osnova pa je tradicionalna ročno pridelana morska sol iz Piranskih solin. Mediteranska kuhinja slovi kot izjemno zdrava, saj naj bi varovala zdravje in celo podaljševala življenje. Osnova so preproste in izjemno okusne jedi, ki so pripravljene iz naravnih in zdravih sestavin. Prevladujejo zelenjava, žita, stročnice, sadje, začimbe, oljčno olje, pa tudi ribe in morski sadeži.

Zelišča se zmeljejo tik pred postopkom predelave, zato imajo zeliščne soli Barbio’s edinstven, vrhunski vonj in okus. Bio mediteranska sol je pripravljena po skrbno določeni lastni recepturi, z njo pa pričarate nepozabni okus mediterana v vaših kuharskih mojstrovinah.

Sestavine:

Tradicionalna ročno pridelana morska sol iz Piranskih solin 90%, bio zelišča 10% (origano, bazilika, timijan, majaron, lovor, rožmarin, žajbelj, meta).

3,20  vključno z DDV