Kategorije: , ,

konopljina sol Refil – BIO

Bio konopljina sol je odlična predvsem na pečenem piščancu, sicer pa je namenjena začinjanju vseh vrst zelenjavnih in mesnih jedi. Poleg odličnega okusa pa jedi doda še vse koristne snovi konoplje. Dodaj jo v krepke enolončnice, narastke, zelenjavne jedi, pečenega piščanca, ajdovo kašo z mesom in zelenjavo … in uživaj izvrsten okus!

  • Neto teža: 70 g
  • Pakirano za ponovno polnjenje v kozarčke
  • Ročno pridelana tradicionalna morska so iz Piranskih solin, bio konopljina moka, bio zelišča (timijan, lovor, majaron, česen)

3,20  vključno z DDV

Product Description

Bio konopljina sol je pripravljena iz slovenske bio konopljine moke, začimb in piranske soli. Odlična je predvsem na pečenem piščancu, sicer pa je namenjena začinjanju vseh vrst zelenjavnih in mesnih jedi. Poleg odličnega okusa pa jedi doda še vse koristne snovi konoplje. Ta je bogat vir beljakovin, saj vsebuje kar trikrat več beljakovin kot soja. Seme vsebuje vseh osem življenjsko pomembnih aminokislin, njihovo razmerje pa je idealno za človeško telo, saj mu pomaga pri tvorbi protiteles in krepitvi imunskega sistema.

Bio konopljina sol je pripravljena iz lokalno in ekološko pridelane konopljine moke in zelišč, ki jih zmešamo z ročno pobrano tradicionalno morsko soljo iz Piranskih solin, ki je nerafinirana in vsebuje le naravno prisoten jod. Zelišča se zmeljejo tik pred postopkom predelave, zato imajo zeliščne soli Barbio’s edinstven, vrhunski vonj in okus.

Sestavine:

Ročno pridelana tradicionalna morska so iz Piranskih solin, bio konopljina moka, bio zelišča (timijan, lovor, majaron, česen)

3,20  vključno z DDV