Kolagen – NM hidro kolagen

Novelius Medical hidro kolagen je edini izledelek za spodbujanje tvorbe kolagena v telesu pri nas, ki ga priporočajo zdravniki.
Vpliva na tvorbo vseh 28 tipov kolagena v telesu in ne vsebuje umetnih sladil, konzervansov ali kakršnih koli zdravju škodljovih sestavin. Ravno tako ne vsebuje nobenih drugih dodatkov ali vitaminov, tako so vsi učinki dejansko posledica tvorbe novega kolagena v telesu.
Novelius Medical hidrokolagen med drugim:
  • krepi čvrstost in spodbuja rast las ter nohtov
  • vpliva na tvorbo mišične mase
  • kolagenski peptidi z molekulsko maso do 2000 Da v hidrokolagenu stimulirajo fibroblaste. S povečevanjem kolagena in hialuronske kisline v koži prihaja do debeljenja kože in s tem zmanjševanja gub.
  • krepi in spodbuja rast las
  • skrbi za zdrave sklepe in kosti
  • izboljšuje videz kože

Naroči 2 enaka izdelka in prejmi 3% popusta
Naroči 3 enake izdelke in prejmi 5% popusta
Naroči 4 ali več enakih izdelkov in prejmi 7% popusta

59,90  vključno z DDV

Product Description

Kolagen je polipeptidna molekula, protein v našem telesu. Dejansko je kolagen največja in najbolj razširjena beljakovina v telesu.

.

Kaj je NM hidro kolagen?

.

Novelius Medical hidrokolagen je nastal kot plod dolgoletnih izkušenj in znanja dermatologov ter nutricionistov, združenih s tehnologijo vodilnega laboratorija na področju kolagenskih peptidov Rousselot.
Novelius Medical hidrokolagen je sestavljen iz najkakovostnejših kolagenskih peptidov (peptidi F 2000 Da) izmed peptidov, ki jih proizvaja omenjeni francoski konzorcij in iz najkakovostnejših, organskih in čistih sestavin, brez dodanih umetnih dodatkov ali škodljivih konzervansov. Obogaten je s koncentrati aminokislin, ki so ključni gradniki kolagena. Peptidi v Hidrokolagenu Novelius Medical vplivajo na tvorbo vseh 28 tipov
kolagena v telesu.
Več kot 90 % Hidrokolagena Novelius Medical se v eni uri od zaužitja absorbira v krvni obtok, saj je molekulska masa peptidov do 2000 Daltona, kar je meja za absorbcijo. Iz krvnega
obtoka se peptidi (ki vsebujejo visoko vsebnost hidroksiprolina, edinstvene aminokisline) transportirajo v
ciljna tkiva, npr. kožo, kosti in hrustanec. Tam delujejo kot gradniki za celice in spodbujajo tvorbo novih
kolagenskih vlaken.
 
Peptidi v Hidrokolagenu Novelius Medical so pridobljeni iz divjih, globokomorskih rib. Hidrokolagen Novelius Medical ne vsebuje umetnih sladil, konzervansov ali kakršnih koli zdravju škodljivih sestavin.

.

NM hidro kolagen spodbuja tvorbo vseh 28 vrst kolagenov v telesu

.

NM hidro kolagen se absorbira že v eni uri po zaužitju
Spodbuja tvorbo vseh 28 tipov kolagenov v telesu

NM hidro kolagen je obogaten s koncentrati aminokislin, ki so ključni gradniki kolagena. Peptidi v hidro kolagenu Novelius Medical zato vplivajo na tvorbo vseh 28 tipov kolagena v telesu.

Tukaj vidite, kako neumno je kupovanje različnih kolagenov, promoviranih s tipom 1, 2, 3…

Več kot 90 % hidro kolagena Novelius Medical se v samo eni uri od zaužitja,  absorbira v krvni obtok. Iz krvnega obtoka pa se peptidi (ki vsebujejo visoko vsebnost hidroksiprolina, edinstvene aminokisline) transportirajo v ciljna tkiva, npr. v kožo, kosti in hrustanec.

In tam delujejo kot gradniki za celice ter spodbujajo tvorbo novih kolagenskih vlaken. Točno tam, kjer jih manjka.

Zato ne kupujte kolagenov, ki jih oglašujejo in pravijo, da so primerni za kožo, spet drugi za lase, tretji za kosti in nohte… Potrebujete le najkakovostnejše kolagenske peptide, ki potem v telesu sploh lahko ustvarijo kolagensko vlakno.

.

NM hidro kolagen vsebuje le peptide, ki v telesu ustvarjajo kolagenska vlakna

.

Hidro kolagen Novelius Medical ne vsebuje nobenih drugih dodatkov ali vitaminov, tako so vsi učinki dejansko posledica tvorbe novega kolagena v telesu.

Peptidi v hidro kolagenu Novelius Medical, so pridobljeni iz divjih, globokomorskih rib.

Za optimalno biološko razpoložljivost pri absorpciji v celice je pomembno, da je molekulska masa čim manjša.
NM hidro kolagen se absorbira že v eni uri po zaužitju

Hidro kolagen Novelius Medical ne vsebuje umetnih sladil, konzervansov ali kakršnih koli zdravju škodljivih sestavin.

 

 

 

 

.

Kolagen upada že po 25. letu

.

S staranjem raven kolagena naglo upada.

Kolagen je najpogostejša beljakovina v človeškem telesu (predstavlja 30% vseh beljakovin v telesu) in je osnovna komponenta kože, kosti, vezi, kit in hrustanca in sklepov. V kristalni obliki se nahaja v roženici in očesnih lečah. Ko se staramo, naša koža in tkiva začno izgubljati lastnosti, ki so  jih je imeli v zgodnjih 20-ih letih. Gube pod in okoli oči, so prvi znak zmanjšanje proizvodnje kolagena.

.

Dekleracija:

HydroCollagen NM, s sladkorji in sladili

Prehransko dopolnilo z okusom grenivke

Neto količina: 28 vrečic po 6 g (168 g)

 

100 g

(g)

Na 1 odmerek (6 g)

(g)

 

Na 2 odmerka (12 g)

(g)

Energijska vrednost

KJ

KCAL

 

1512

356

 

91

21

 

181

43

BELJAKOVINE 75,1 4,5 9,0
OGLJIKOVI HIDRATI

–          OD TEH SLADKORJI

13,6

3,2

0,8

0,2

1,6

0,4

MAŠČOBE

–          OD TEH NASIČENE MAŠ.KIS.

SLEDI

SLEDI

SLEDI

SLEDI

SLEDI

SLEDI

PREHRANSKE VLAKNINE 0,4 SLEDI SLEDI
NATRIJ 0,81 0,05 0,10
RIBJI HIDROLIZIRAN KOLAGEN 83 5 10

 

Sestavine: Hidroliziran morski kolagen (iz rib), sredstvo za uravnavanje kislosti: grenivka v prahu (koncentriran sok grenivke, naravne arome), fruktoza, naravne arome grenivke z ostalimi naravnimi aromami, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev karbonat, barvilo: beta-karoten, sladilo: steviol glikozidi, koncentrat soka rdeče pese.

Priporočeni dnevni odmerek in navodila za uporabo: 1 do 2 vrečki na dan. Vsebino vrečke vmešajte v 200 ml vode ali jogurt in mešajte, da se popolnoma raztopi, saj se tako najhitreje absorbira v organizem. Izdelek uživajte najmanj 3 mesece.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Prehransko dopolnilo shranjujte nedosegljivo otrokom!

Shranjujte v suhem prostoru in na temperaturi do 25º C.

Uporabno najmanj do: datum naveden  na spodnjem delu embalaže.

Distribucija: Maja Lipovača s.p., Jadranska ulica 10, 1000 Ljubljana

Proizvedeno v Franciji.

59,90  vključno z DDV