Indol 3 Carbinol

Križnice so rastline (npr. zelje, brokoli, cvetača), bogate z žveplovo komponento, imenovano indol-3-karbinol (I3C). V kislem okolju želodca se I3C pretvori v različne derivate, med drugim tudi v DIM (di-indol-metan).

  • lahko podpirajo zdravo prostato pri moških
  • lahko podpirajo zdravo tkivo dojk pri ženskah
  • spodbujajo zdravje srca in zaščito za srce

29,95  vključno z DDV

Product Description

Navadno je I3C zelo nestabilna molekula. NOW Indol-3-karbinol je pakiran in laboratorijsko testiran ter zagotavlja najvišjo obstojnost vse do izteka roka uporabe.

 

 

Vegetarijanska/veganska formula.

 

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula, 1- do 3-krat dnevno, najbolje z obroki.

 

Sestava: 1 kapsula 3 kapsule
Indol-3-karbinol 200 mg 600 mg
LinumLifeTM (izvleček iz semen navadnega lana)

od tega: lignani

200 mg

5 mg

600 mg

15 mg

 

Pakiranje (60 kapsul) zadostuje za 20 do 60 dni.

 

Sestavine: Indol-3-karbinol (33,6 %), LinumLifeTM (izvleček iz semen navadnega lana), celuloza (kapsula), riževi otrobi, sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora, silicijev dioksid.

 

Ni proizvedeno iz pšenice, glutena, soje, mleka, jajc, rib, lupinarjev ali oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

 

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

 

Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom.

29,95  vključno z DDV