Eritritol – naravni nadomestek kristalnega sladkorja

Številni posamezniki, ki se izogibajo sladkorju, ne želijo uživati umetnih sladil.

Eritritol je sladkorni alkohol, sladilo Sukrin pa je popolnoma naraven izdelek. Eritritol se v naravi nahaja v hruškah, melonah in gobah.

Želite v svoji prehrani znižati vnos sladkorja in se izogniti umetnim sladilom? Eritritol in sladilo Sukrin je odlična alternativa.

  • odlično se obnese pri kuhi in peki
  • je naravnega izvora
  • po videzu in okusu zelo spominja na sladkor
  • ima glikemični indeks 0
  • ima 0 kalorij
  • popolnoma naravno sladilo, kot kristalni sladkor
  • brez kalorij
  • glikemični indeks je 0

Naroči 2 enaka izdelka in prejmi 3% popusta
Naroči 3 enake izdelke in prejmi 5% popusta
Naroči 4 ali več enakih izdelkov in prejmi 7% popusta

9,90  vključno z DDV

Product Description

Eritritol je naravno sladilo brez energijske vrednosti, izdelano z naravnim procesom fermentacije glukoze. Eritritol se v naravi nahaja v hruškah, melonah in gobah.

ERITRITOL, SUKRIN – ZDRAVA IN NARAVNA ALTERNATIVA SLADKORJU

Uporaba v kuhinji:

Sukrin lahko uporabite v vseh primerih, ko želite nadomestiti navaden sladkor. Z njim lahko osladite sadje, žitarice, kaše, kavo, čaj, smutije in podobno. Sukrin je obstojen na visoke temperature in je zato primeren za kuhanje in peko. Ima podoben volumen kot sladkor, zato se ga najpogosteje uporablja v enaki količini. Ko uporabljate Sukrin v svojih receptih, upoštevajte, da ne sme preseči 20 % vseh sestavin.

Sladilo brez ogljikovih hidratov in energijske vrednosti:

Eritritol v izdelku Sukrin je naravno sladilo brez energijske vrednosti, izdelano z naravnim procesom fermentacije glukoze. Ne vsebuje ogljikovih hidratov, ki bi se v telesu izkoristili, zato je odlično sladilo za vse, ki se izogibajo sladkorju oziroma uživajo nizkohidratno (t. i. low carb) prehrano.

Naraven okus:

Eritritol in sladilo Sukrin ima čist, naravno sladek okus ter je podobnega videza in strukture kot navadni sladkor. Dosega 75 odstotkov sladkosti navadnega sladkorja in se večinoma uporablja v enaki količini kot sladkor.

100% varno in naravno

Vpliv na zdravje:

Sladilo Sukrin je brez kalorij in izkoristljivih ogljikovih hidratov ter ne vpliva na razvoj bakterij, ki v ustni votlini povzročajo karies. Vsi Sukrin izdelki so iz naravnih, gensko nespremenjenih sestavin.

Brez vpliva na dvig krvnega sladkorja – glikemični indeks je 0

Raziskave dokazujejo, da eritritol in sladilo Sukrin ne vpliva na dvig krvnega sladkorja in inzulina v telesu, zato ga lahko varno uporabljajo tudi diabetiki.

 

Primerjava energijske vrednosti in glikemičnega indeksa izdelka Sukrin in ostalih sladil/sladkorjev:

Hranilna vrednost na 100 g:

sukrin 1
Z eritritolom in sladilom Sukrin brez težav zamenjamo navadni sladkor, saj reagira popolnoma enako, kot beli sladkor. Z njim pečemo sladice in ga uporabljamo enako, kot sladkor. Ima le veliko prednost, je brez kalorij in ne škoduje našemu zdravju.

 

 

Energijska vrednost 0 kJ/0 kcal
Beljakovine 0 g
Ogljikovi hidrati 100 g
Od tega sladkorji 0 g
Eritol 100 g
Maščobe 0 g
Od tega nasičene maščobe 0 g
Prehranske vlaknine 0 g
Sol 0 g

Sestavine:

eritritol, steviol glikozidi (stevia)

Količina:

500 g

 

9,90  vključno z DDV

Morda vam bo prav tako všeč…