Center Holistic / Izdelki / DMSO in Magnezijevo olje – 100 ml
dmso-in-magnezijevo-olje-100-ml

Heiltropfen

DMSO in Magnezijevo olje – 100 ml

Mešanica: 60% DMSO, 40% magnezijevega olja  

>> Celoten opis
(1 ocen)
15,99 €
Vključno z DDV

2 enaka izdelka = 3% popusta
3 enaki izdelki = 5% popusta
4 enakih izdelkov = 7% popusta


Količina


Količina
Preberite komentarje in komentirajte

Opis

Izvirni recept DMSO in magnezijevega olja dr. Hartmuta Fischerja. DMSO se v ZDA uporablja že več kot 100 let. Je naravna snov, pridobljena iz lesne kaše, in je neškodljiva, če se uporablja z ustreznimi previdnostnimi ukrepi. DMSO je organska, brezbarvna, naravna, nesintetizirana tekočina, pridobljena iz lignina. Raztopina magnezijevega olja je narejena iz magnezijevega klorida (Ph. Eur., USP, FCC, prehrambena) in dvojno destilirane vode. Molekulska formula: (MgCl2). Farmacevtska kakovost, brez dišav. Izdelano v Nemčiji. To je 60% dimetil sulfoksida in 40% magnezijevega olja. Del magnezijevega olja vsebuje 4,303 mg magnezija, kar pomeni na čajno žličko (5 ml) 215,2 mg.

Čisti 99,9% DMSO ima tekoče ali trdno / kristalno stanje! Nad 18,5 ° C (65,3 ° F) ima DMSO tekoče stanje, pod temperaturo pa trdno / kristalno stanje. V primeru kristalnega stanja snovi ga lahko damo v široko posodo ali lonec z vročo vodo (ki ne vre) in po možnosti zapremo. Voda ne sme segati nad grlo steklenice. Po 30-60 minutah zamenjajte vodo z vročo. Nato hranite steklenico pri sobni temperaturi nad tališčem. Lahko ga postavite tudi na grelec, dokler ni tekoče. Po uporabi: tesno zaprite (vrat steklenice mora biti pred zapiranjem suh), (vrat steklenice mora biti pred sušenjem suh), sicer se lahko razlije!

 

Pakiranje

100ml

Sestavine

60 % dimetil sulfoksid min. 99,9 %, Ph. Eur, 30% Magnezijev klorid 12 % (Ph. Eur, USP), destilirana voda.

Shranjevanje

Hranite izven dosega otrok v temnem prostoru.

Opozorilo

Izbira načina in namena uporabe je lastna odgovornost uporabnika. Hranite izven dosega otrok v temnem prostoru. Preprečite kontakt z očmi. V primeru kontakta z očmi temeljito sperite z vodo in se posvetujte z zdravnikom. Ta izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni.


(1 ocen)

Komentarji (0)

Trenutno še ni komentarjev za ta izdelek.

Kupci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi

#holistic

Loading...