Akcija!

Holistic Bazični prah, 100 g

Rok uporabe do novembra 2018

Moringa spada med eno najmočnejših superživil na svetu, saj so listi tega Indijskega drevesa, bogato zastopani z vitamini, minerali, encimi in beljakovinami.

Pomaga pri uravnavanju sladkorja v krvi, skrbi za optimalno telesno težo, skrbi za dober odziv imunskega sistema, krepi oslabeli imunski sistem bolnikov po dolgih boleznih, spodbuja optimalno prebavo in presnovo, popravlja poškodovane celice in tkiva v telesu, ščiti delovanje ledvic in jeter, ima močan protimikrobni, protivirusni in protibakterijski učinek ter pomaga pri baziranju in razstrupljanju telesa.

Ječmenova trava in mlade bilke ječmena vsebujejo kar 30x več vitamina B1 in 11x več kalcija kot kravje mleko. Špinačo premagajo s 7x večjo količino karotenov in 5x več železa, C vitamina pa je v njih skoraj 7x več kot v pomarančah. 100g ječmenove trave v prahu nas preskrbi tudi z 80 mikrogrami vitamina B12, katerega pomankanje so po krivem pripisovali predvsem vegetarijancem in veganom, v zadnjem času pa se z njim spopada tudi čedalje več ostalih ljudi.

S čajno žličko ječmenove trave v prahu na dan se oskrbimo tudi z vitamini A, B2, B6, E in K, kar pa se tiče mineralov, jih ječmenova trava vsebuje preko 50.

Proteinski prah jedilne konoplje je bogat vir esencialnih aminokislin, esencialnih maščobnih kislin, antioksidantov ter proteinov, zato je visoko cenjen pri vseh  ljudeh. Ta prehranski dodatek pomaga tudi pri hujšanju in oblikovanju mišičevja, nepogrešljiv je za ljudi, ki so občutljivi na gluten ali sojo, zelo cenjen pa je tudi med športniki.

  • bazira telo in krepi imunski sistem, popravlja poškodovane celice
  • pomaga pri absorpciji hranil
  • deluje protivirusno, protibakterijsko in protivnetno

Naroči 2 enaka izdelka in prejmi 3% popusta
Naroči 3 enake izdelke in prejmi 5% popusta
Naroči 4 ali več enakih izdelkov in prejmi 7% popusta

Redna cena 21,90 

Razprodaja 10,95 

10,95  vključno z DDV

Product Description

BAZIČNI PRAH VSEBUJE:

100% prah sušenih listov moringe

Moringa spada med eno najmočnejših superživil na svetu, saj so listi tega Indijskega drevesa, bogato zastopani z vitamini, minerali, encimi in beljakovinami.

Zaradi visokih vrednosti kalcija je izvrstna za cse, ki imate težave s kostmi, sklepi in zobmi, zaradi kalija pa je nepogrešljiva pri vseh, ki imate težave z zatekanjem, zabuhlostjo, zastajanjem vode in s podočnjaki. Kalij je prav tako pomemben mineral, ki ureja nesorazmerje kalij/natrij, ki nastaja zaradi pretiranega stresa in je odličen pri boljšemu odzivu na stres. Prav tako kalij pomaga pri absorpciji beljakovin v mišice in pri uporabi ogljikovih hidratov za energijo. Ker vsebuje tudi veliko beljakovin, je nujna za vse bolnike, športnike in starejše ljudi ter tiste, ki se prehranjujete preveč enolično.

Zaradi vsebnosti b vitaminov je zelo primerna za vse, ki imate težave s hormoni, si želite zanositi in za vse, ki imate težave s pridobivanjem mišic. Zaradi obilice vitamina C je izjemna pri vseh težavah, ki jih povezujemo s težavami, ki jih povzročajo prosti radikali, kot so pospešeno staranje, siva in zgubana koža ter kronična obolenja.

In ali veste, da moringa vsebuje zeatin, ki deluje kot pravi super hormon in poskrbi, da vsi potrebni vitamini in minerali res pridejo v telesu tja, kamor morajo. Prav tako je zeatin  tisti, ki skrbi za pravilno regulacijo celic, skrbi za njihovo zaščito in jih varuje pred napadi bolnih in strupenih celic.

Prav zaradi te sposobnosti zaščite celic, je moringa zelo zelo priporočljiva za starejše ljudi, ki jim celice hitreje propadajo in se ne obnavljajo..

Prav tako moringa vsebuje veliko fosforja, ki je prav tako nujno potreben za trdno zgradbo kosti in zob.

Moringa je priporočljiva za vse, ki imate težave s pomanjkanjem železa, ste slabokrvni, utrujeni in brez energije. Zaradi vsebnosti cinka pa je moringa tista, ki moškim pomaga pri tvorbi testosterona ter je močno orožje pri krepitvi imunskega sistema.

Vsebuje tudi vitamin E, močan antioksidant, poskrbi pa tudi za večjo in boljšo navlaženost vseh sluznic ter vitamin K, ki skrbi za dobro pretočnost krvi.

Zaradi mangana je moringa pomembna za zdravje sklepov in kosti ter za vse, ki imate osteoporozo ali bolečine v sklepih.

Zaradi vsebnosti bora pa moringi pripisujemo tudi močne protirakave lastnosti, saj zmanjšuje oksidativni stres, zavira hitro delitev rakavih celic ter poskrbi za apoptozo ali smrt rakave celice.

Moringa je odlična tudi za vse nosečnice, saj je res izjemna z vsebnostjo pomembnih hranil, spodbuja pa tudi tvorbo mleka in izboljšuje njegovo kakovost.

Moringa vsebuje tudi pomembne in potrebne maščobne kisline in je res močan antioksidant.

Naša moringa v prahu je pridobljena iz sušenih svežih listov, zmletih v fin prah.

Moringa vsebuje kar 1,4g vitamina B12 na 100g, 25 x več železa kot špinača, 17 x več kalcija kot mleko, 15 x več kalija ot banane, 7 x več C vitamina kot pomaranča, 7 krat več B1 in B2 kot kvas, 6 krat več polifenolov kot črno vino, 5 krat več folne ksiline kot jetra, 5 krat več E vitamina kot žita, 4 krat več vitamina A kot korenje, 5 krat več karotina od korenja, 2 krat več magnezija kot proso, 2 krat več beljakovin kot soja, 2 krat več aminokislin kot jajca, 2 krat več cinka kot meso, veliko klorofila in omega 3, 6, 9 maščobnih kislin.

Prav tako moringo lahko uživate neomejeno dolgo, saj nima nobenih stranskih učinkov.

Moringa tudi pomaga pri uravnavanju sladkorja v krvi, skrbi za optimalno telesno težo, skrbi za dober odziv imunskega sistema, krepi oslabeli imunski sistem bolnikov po dolgih boleznih, spodbuja optimalno prebavo in presnovo, popravlja poškodovane celice in tkiva v telesu, ščiti delovanje ledvic in jeter, ima močan protimikrobni, protivirusni in protibakterijski učinek ter pomaga pri baziranju in razstrupljanju telesa.

100% Ječmenova trava v prahu

Ječmen spada med najstarejše vrste žit, v človeški prehrani pa je poznan in uporabljan že dolgo. Samo zrnje se po sestavi ne razlikuje veliko od ostalih žitaric, količina in raznolikost hranil, ki jih vsebuje, pa se neprimerljivo razširi, ko seme kali. Ječmenova trava v sebi skriva pravo bogastvo telesu koristnih snovi, ki jih naš organizem z lahkoto presnovi in uporabi v svojih procesih.

Tako kot vse zelene rastline (zelena barva je posledica visoke vsebnosti klorofila !), ima tudi ječmenova trava v sebi cel kup snovi, ki v našem telesu delujejo predvsem očiščevalno.

Mlade bilke ječmena vsebujejo kar 30x več vitamina B1 in 11x več kalcija kot kravje mleko. Špinačo premagajo s 7x večjo količino karotenov in 5x več železa, C vitamina pa je v njih skoraj 7x več kot v pomarančah. 100g ječmenove trave v prahu nas preskrbi tudi z 80 mikrogrami vitamina B12, katerega pomankanje so po krivem pripisovali predvsem vegetarijancem in veganom, v zadnjem času pa se z njim spopada tudi čedalje več ostalih ljudi. S čajno žličko ječmenove trave v prahu na dan se oskrbimo tudi z vitamini A, B2, B6, E in K, kar pa se tiče mineralov, jih ječmenova trava vsebuje preko 50. Med njimi so kalcij, krom, natrij, jod, železo, baker, magnezij, mangan, fosfor, kalij, selen, cink, žveplo,…

Aminokisline so v telesu nujno potrebne kot osnovni gradniki beljakovin, v ječmenovi travi pa najdemo njihovo celotno paleto – od alanina, arginina, cistina, glicina in histidina, pa do fenilalanina, serina, triptofana in tirozina. Med njimi najdemo vse esencialne aminokisline, ki jih naše telo samo ni sposobno tvoriti in mu jih moramo zato preskrbeti s hrano. Poleg glavne funkcije grajenja beljakovin igrajo vsak svojo vlogo še pri mnogih sintezah ostalih nebeljakovinskih molekul in kot živčni prenašalci v živčnem sistemu.

Vsekakor moramo omeniti še ß-glukan, neverjetno molekulo, ki po svoji kemijski sestavi spada med polisaharide. Številne novejše in raziskave iz 40ih let prejšnjega stoletja so dokazale, da ß-glukan znižuje nivo slabega holesterola v krvi in krepi imunski sistem. Aktivira delovanje makrofagov, ki imajo osrednjo obrambno vlogo, ko v naše telo vdrejo tujki. Poleg tega deluje antioksidativno in uničuje proste radikale v telesu.

K učinkovitem izkoristku vseh omenjenih hranil pripomorejo številni encimi v ječmenovi travi, zaradi katerih je zelo pomembno, da je sušena pod temperaturo 40oC in v prah predelana s skrbnimi mehanskimi postopki.

Ječmenova trava je dobrodošel dodatek k prehrani vsakega posameznika in ne povzroča nobenih alergij oz. neprijetnosti.

100% proteinski prah jedilne konoplje

Je bogat vir esencialnih aminokislin, esencialnih maščobnih kislin, antioksidantov ter proteinov, zato je visoko cenjen pri vseh  ljudeh. Ta prehranski dodatek pomaga tudi pri hujšanju in oblikovanju mišičevja, nepogrešljiv je za ljudi, ki so občutljivi na gluten ali sojo, zelo cenjen pa je tudi med športniki.

Prah se pridobiva iz ene najbolj vsestranskih rastlin na svetu in je bogat vir osnovnih aminokislin in maščobnih kislin ter antioksidantov. Da bi ohranil kar največ hranilnih snovi, je proteinski prah konoplje pridobljen s hladnim stiskanjem.

Proteinski prah konoplje vsebuje:

  •     optimalne količine omega-3 in omega-6 osnovnih maščobnih kislin ter  visok odstotek antioksidantov kot so klorofil, tokoferoli in tokotrierioli.
  • 65 odstotkov globulina in 35 odstotkov albumin proteina, kar je več kot katerakoli druga rastlina, in ki se enostavno absorbira v telo.
  • ne vsebuje opijatov (THC), poleg zgoraj naštetega pa vsebuje še magnezij, kalij, žveplo, fitosterole, askorbinsko kislino, beta karotene, kalcij, vlaknine, histidin, železo, fosfor, riboflavine, niacin, tiamin in veliko hranilnih snovi, ki pripomorejo k zmanjševanju poseganja po škodljivih sladkih proizvodih.
  • proteinski prah konoplje pomaga tudi pri hujšanju in oblikovanju mišičevja.
  • osnovne maščobne kisline, ki so v proteinskem prahu, lahko drugače najdemo le še v ribjem olju. Ker jih naše telo ne proizvaja, moramo zagotoviti zadosten vnos le-teh skozi prehrano. S tem pomagamo pri vzdrževanju zdravih celic in njihovem delovanju ter pri splošnem počutju.
  • pomaga pri ohranjanju odličnega delovanja srca.
  • ker je bogat z antioksidanti preprečuje škodo, ki jo lahko povzročijo prosti radikali v našem telesu. Je tudi nepogrešljiv prehranski dodatek za vegetarijance in ljudi z aktivnim življenjem.

 

Redna cena 21,90 

Razprodaja 10,95 

10,95  vključno z DDV