Kategoriji: ,

3x NM Hidro kolagen – AKCIJA

Novelius Medical hidrokolagen je sestavljen iz najkakovostnejših kolagenskih peptidov (peptidi F 2000 Da) izmed peptidov, ki jih proizvaja vodilni laboratorij na področju kolagenskih peptidov Rousselot in iz naravnih in čistih sestavin, brez dodanih umetnih sladil ali drugih umetnih aditivov. Peptidi v hidrokolagenu so pridobljeni iz divjih, globokomorskih rib. Hidrokolagen vsebuje visok delež tistih aminokislin, ki so ključni gradniki kolagena.

Hidrokolagen Novelius Medical ne vsebuje nobenih drugih dodatkov ali vitaminov,tako da so vsi učinki dejansko posledica delovanja le peptidov iz hidrokolagena.

Molekulska masa je 2000 Daltona (meja za absorbcijo), tako da se v prvi uri po zaužitju absorbira kar 90% hidrokolagena.

  • za močne lase in nohte
  • zmanjšuje gube, izboljša strukturo, hidriranost in prožnost kože
  • varuje sklepe in vezivno tkivo

179,70  vključno z DDV

Product Description

Kaj je hidrokolagen?

Novelius Medical hidrokolagen je nastal kot plod dolgoletnih izkušenj in znanja dermatologov ter nutricionistov, združenih s tehnologijo vodilnega laboratorija na področju kolagenskih peptidov Rousselot.

.

Novelius Medical hidrokolagen je sestavljen iz najkakovostnejših kolagenskih peptidov (peptidi F 2000 Da) izmed peptidov, ki jih proizvaja omenjeni francoski konzorcij in iz najkakovostnejših, organskih in čistih sestavin, brez dodanih umetnih sladil ali drugih umetnih aditivov. Peptidi v hidrokolagenu so pridobljeni iz divjih, globokomorskih rib. Hidrokolagen vsebuje visok delež tistih aminokislin, ki so ključni gradniki kolagena. Aminokislini hidroksiprolin in hidroksilizin, ki sta ključna za tvorbo kolagena v telesu, nista prisotna v prehrani, ampak ju telo iz lizina in prolina s pomočjo C vitamina samo spreminja v hidroksiprolin in hidroksilizin. Zato je visok koncentrat le-teh v hidrokolagenu zelo pomemben.
.
Več kot 90 % Hidrokolagena Novelius Medical se v eni uri od zaužitja absorbira v krvni obtok, saj je molekulska masa peptidov do 2000 Daltona, kar je meja za absorbcijo. Iz krvnega obtoka se peptidi (ki vsebujejo visoko vsebnost hidroksiprolina, edinstvene aminokisline) transportirajo v
ciljna tkiva, npr. kožo, kosti in hrustanec. Tam delujejo kot gradniki za celice in spodbujajo tvorbo novih kolagenskih vlaken.
.

Kolagen je najpogostejša beljakovina v človeškem telesu (predstavlja 30% vseh beljakovin v telesu). S povečevanjem kolagena v koži prihaja do debeljenja kože in s tem zmanjševanja gub. Kolagen pa se ne nahaja le v koži, ampak se nahaja tudi v kosteh, sklepih, roženici, žilah, mišicah, notranjih organih, laseh, nohtih, kitah in hrustancu, sklepih.

.

Dekleracija:

HydroCollagen NM, s sladkorji in sladili

Prehransko dopolnilo z okusom grenivke

Neto količina: 28 vrečic po 6 g (168 g)

 

100 g

(g)

Na 1 odmerek (6 g)

(g)

 

Na 2 odmerka (12 g)

(g)

Energijska vrednost

KJ

KCAL

 

1512

356

 

91

21

 

181

43

BELJAKOVINE 75,1 4,5 9,0
OGLJIKOVI HIDRATI

–          OD TEH SLADKORJI

13,6

3,2

0,8

0,2

1,6

0,4

MAŠČOBE

–          OD TEH NASIČENE MAŠ.KIS.

SLEDI

SLEDI

SLEDI

SLEDI

SLEDI

SLEDI

PREHRANSKE VLAKNINE 0,4 SLEDI SLEDI
NATRIJ 0,81 0,05 0,10
RIBJI HIDROLIZIRAN KOLAGEN 83 5 10

 

Sestavine: Hidroliziran morski kolagen (iz rib), sredstvo za uravnavanje kislosti: grenivka v prahu (koncentriran sok grenivke, naravne arome), fruktoza, naravne arome grenivke z ostalimi naravnimi aromami, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev karbonat, barvilo: beta-karoten, sladilo: steviol glikozidi, koncentrat soka rdeče pese.

Priporočeni dnevni odmerek in navodila za uporabo: 1 do 2 vrečki na dan. Vsebino vrečke vmešajte v 200 ml vode ali jogurt in mešajte, da se popolnoma raztopi, saj se tako najhitreje absorbira v organizem. Izdelek uživajte najmanj 3 mesece.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Prehransko dopolnilo shranjujte nedosegljivo otrokom!

Shranjujte v suhem prostoru in na temperaturi do 25º C.

Uporabno najmanj do: datum naveden  na spodnjem delu embalaže.

Distribucija: Maja Lipovača s.p., Jadranska ulica 10, 1000 Ljubljana

Proizvedeno v Franciji.

 

Beautysleep

Kakovosten spanec je ključnega pomena za naše zdravje. Njegovo pomanjkanje vpliva na duševno in telesno stanje, kar potrjuje naše počutje. Spanec je pomemben del regeneracije, saj se takrat polnijo zaloge energije, regenerirajo tkiva in psiha. Dober spanec pomaga pri izboljšanju koncentracije in produktivnosti. Zadostna količina kvalitetnega spanca je nujna za odpravljanje posledic stresa, kar je še posebej pomembno za sodobni način življenja.

 

Spanec je tako pomemben za nas, da bi mu lahko rekli tudi izvir mladosti. Ne rečemo mu zaman lepotni spanec. Če zadosti spimo imamo manj gub, sijočo kožo, jasne in manj zatečene oči z manj podočnjaki, bolj sijoče lase, smo boljše volje in smo videti bolj zdravi. Spanje vpliva tudi na navlaženost kože.
BeautySleep je prehransko dopolnilo z prodorno novo recepturo, ki vsebuje naravne ekstrakte starodavnih rastlin ter optimizirano razmerje mineralov in vitaminov. BeautySleep vsebuje izvleček cvetov kamilice z visoko vsebnostjo apigenina, korenino uspavalne vitanije, vitamine B1,2,3,6, D3, magnezij, kalcij ter aminokislino L-triptofan. Izdelek je brez konzervansov.

 

Izvleček cvetov kamilice z visoko vsebnostjo apigenina pripomore k normalnemu spancu in pomaga ohranjati zdrav spanec. Kamilica pripomore tudi k optimalnemu sproščanju in pomaga podpirati mentalno in fizično dobro počutje, kar so vedeli že Rimljani in Grki, ki so jo uporabljali za pomiritev, pri razdražljivosti in jezi. Kamilica ima še danes pomembno mesto v funkcionalni prehrani.
Korenina uspavalne vitanije spada med adatogene, naravne snovi, ki pomagajo telesu, da se prilagodi stresu. Korenina uspavalne vitanije je podpora v obdobjih duševne napetosti, povečanega stresa in tesnobe ter je kot podpora za pomoč pri sproščanju. Pripomore k čustvenemu ravnovesju in vsesplošnem dobrem počutju.

Aminokislina L-triptofan sodi med esencialne aminokisline, torej je človek ne more sam sintetizirati, zato jo lahko dobimo samo s prehrano.
Vitamini B1 (tiamin), B2 (riboflavin), B3 (niacin) in B6 ter magnezij prispevajo k delovanju živčnega sistema.
Vitamin D3 prispeva k delovanju imunskega sistema.
Kalcij prispeva k normalnemu prenosu živčnih impulzov.

 

179,70  vključno z DDV