Vodeno hujšanje

VODENO HUJŠANJE

Zakaj vodeno hujšanje?

Ste se naveličali raznih diet, ki jih je nemogoče vzdrževati, ki popolnoma preokupirajo vaše življenje ter na koncu ali niso učinkovite, ali pa so učinkovite samo do trenutka, ko jim sledite, potem pa se nabere še več kilogramov?

V centru Holistic se besedi dieta izogibamo.

Pri vodenem hujšanju stremimo k spremembi prehranjevalnih navad, ki bodo dolgoročne in se jih boste lahko držali vse življenje. Pri vodenem hujšanju ne boste lačni, tu ne gre za nikakršne čudežne diete.

Gre za učenje zdravih prehranjevalnih navad, kjer hrana ni orodje za potešitev raznih čustev ampak nekaj, kar nas napolni z energijo in omogoča, da živimo polno življenje.

Hrana, na katero se osredotočamo je sveža, sezonska, lokalno pridelana hrana, ki je dostopna vsem, saj za zdravo hujšanje ne potrebujete nobenih super živil.

In kako poteka vodeno hujšanje?

Najprej se pogovorimo o vaših željah, ciljih, nato se posvetimo vprašanjem, ki nam pomagajo razumeti, kako deluje vaš metabolizem, kakšna je vaša prebava, ali imate težave z absorbcijo vitaminov, mineralov, saj vse to lahko vpliva na potek hujšanja.

Potem se skupaj posvetimo vaši dosedanji prehrani in začnemo delati prehranske spremembe. Ne vse naenkrat in ne prehitro.

Pogledamo kakšna je vaša dnevna potreba po energiji, kakšen je vaš indeks telesne teže in naš prvi cilj je, da vašo telesno težo pripeljemo v zdravo področje in vam tako pomagamo izogniti se mnogim boleznim, povezanim s preveliko telesno težo. Potem pa se posvetimo vašim željam, in od vas je odvisno, koliko še…

Paket vodenega hujšanja vsebuje 6 posvetovanj, ki trajajo 2 meseca. V prvem mesecu pridete vsak teden, drugi mesec pa vsakih 14 dni. Seveda je od vas odvisno, če želite po tem še nadaljevati.

Pri teh posvetovanjih vas spodbujamo, da se učite, delate napake, sprašujete, spoznavate, kaj je tisto, kar vam ustreza in predvsem kaj je tisto, s čimer boste lahko nadaljevali in kar boste lahko nadgrajevali vse življenje. Podpiramo vas, ko delate napake in vas opremimo z znanjem, kaj narediti, da se te ne ponavljajo. In odgovarjamo na vsa vaša vprašanja, več ko jih je, večje možnosti so za uspeh.

Kdo bo z vami?

Naša Tina Henwood je po izobrazbi klinična nutricionistka (Bachelor of Health – Nutritional Medicine).

Študirala je na vodilnem avstralskem college-u za poklice v naravni medicini, Endeavour College of Natural Health v Sydneyu, kjer je zadnjih 14 let tudi živela.

Že med študijem je začela z mentorsko vodenimi prehranskimi svetovanji (okrog 250 ur praktičnih svetovanj) in je kot klinična nutricionistka nadaljevala tudi po študiju (Sydney Wellnation Clinic).

Njeni pacienti so bili ljudje z raznovrstnimi bolezenskimi stanji, kot tudi tisti, ki so želeli spremeniti svoje prehranske navade za doseg določenega cilja (izguba ali povečanje telesne teže, izboljšanje fizične zmogljivosti, povečanje energije).

Je članica avstralske zveze nutricionistov (Nutrition Society Australia), skozi katero se udeležuje seminarjev in konferenc na temo nutricionizma, znanje pa si hkrati nadgrajuje s prebiranjem najnovejše strokovne literature skozi podatkovne baze PubMed -CAM, Nutrition Reference Center, Natural Medicines,…

Cena: 280 Eur za paket 6 obiskov (2 meseca)

Z vsemi vašimi vprašanji in za dodatne informacije nas pokličite na tel. 040 770 525.

Se želite naročiti ali izvedeti več?

Ime in priimek *

Email *

Telefonska številka *

Sporočilo