NM hidrokolagen – edini kolagen pri nas, ki ne vsebuje umetnih sladil, konzervansov in se resnično lahko absorbira

NM hidrokolagen oz. Hidrokolagen Novelius Medical je nastal kot plod dolgoletnih izkušenj in znanja dermatologov ter nutricionistov, združenih s tehnologijo vodilnega laboratorija na področju kolagenskih peptidov Rousselot.

.

NM hidrokolagen ne vsebuje umetnih sladil

.

NM hidrokolagen je odslej povsem naraven

Kljub temu, da je Hidrokolagen Novelius Medical do zdaj vseboval le 0,2 g umetnih sladil, smo se le te odločili nadomestiti z naravnim sladilom iz listov stevije. Tako je naš izdelek še boljši, saj vsebuje le organske in čiste sestavine.

.

NM hidrokolagen vsebuje najmanjše delce peptidov, zaradi česar se sploh lahko absorbira

.

Novelius Medical Hidrokolagen je sestavljen iz najkakovostnejših kolagenskih peptidov (peptidi F 2000 Da) in so resnično tako majhni, da se brez težav absorbirajo v telo oz. tja, kjer kolagena manjka. Te omenjene peptide proizvaja omenjeni francoski konzorcij.

.

NM hidrokolagen spodbuja tvorbo vseh 28 vrst kolagenov v telesu

.

Spodbuja tvorbo vseh 28 tipov kolagenov v telesu

NM hidrokolagen je obogaten s koncentrati aminokislin, ki so ključni gradniki kolagena. Peptidi v Hidrokolagenu Novelius Medical zato vplivajo na tvorbo vseh 28 tipov kolagena v telesu.

Več kot 90 % Hidrokolagena Novelius Medical se v samo eni uri od zaužitja,  absorbira v krvni obtok. Iz krvnega obtoka pa se peptidi (ki vsebujejo visoko vsebnost hidroksiprolina, edinstvene aminokisline) transportirajo v ciljna tkiva, npr. v kožo, kosti in hrustanec.

In tam delujejo kot gradniki za celice ter spodbujajo tvorbo novih kolagenskih vlaken. Točno tam, kjer jih manjka.

 

.

NM hidrokolagen vsebuje le peptide, ki v telesu ustvarjajo kolagenska vlakna

.

Hidrokolagen Novelius Medical ne vsebuje nobenih drugih dodatkov ali vitaminov, tako so vsi učinki dejansko posledica tvorbe novega kolagena v telesu.

Peptidi v Hidrokolagenu Novelius Medical so pridobljeni iz divjih, globokomorskih rib.

NM hidrokolagen se resnično lahko absorbira

Hidrokolagen Novelius Medical ne vsebuje umetnih sladil, konzervansov ali kakršnih koli zdravju škodljivih sestavin.

.

Ne nasedajte zavajujočim trditvam in se prepričajte, da kolagen, ki ga kupite, res vsebuje najmanjše peptide, je brez dodatkov in drugih nepotrebnih hranil

.

Na trgu je trenutno veliko izdelkov s kolagenom, mnogi izmed njih pa na žalost potrošnikom ponujajo zavajajoče trditve.

Pri prehranskih dopolnilih, ki spodbujajo tvorbo kolagena v telesu, je ključnega pomena aminokislinska sestava, kakovost kolagenskih peptidov in molekulska masa.

NM hidrokolagen je edini kolagen pri nas, ki ga priporočajo vodilni lepotni kirurgi in dermatologi

Znanstvene študije so pokazale, da so kolagenski peptidi tako ribjega kot govejega izvora z enako molekulsko maso in aminokislinsko sestavo enako učinkoviti.

Najkakovostnejši kolagenski peptidi so tisti, pri katerih molekulska masa ne presega 2000 Daltona (merska enota molekulske mase). Zanje je značilna 90 % absorpcija v krvni obtok že v eni uri po zaužitju.

Mnogi kolagenski preparati oglašujejo majhno velikost delcev, kar naj bi omogočalo najboljšo absorpcijo, kljub bistveno višji dejanski molekulski masi kolagenskih pripravkov, ki jih vsebujejo. Tako se težje presnavljajo in absorbirajo.

Prav zato so manj učinkoviti in vsebujejo dodatke, kot so vitamini B kompleks, antioksidant Q10, MSM (žveplo) ipd. B vitamini vplivajo na trdoto nohtov, žveplo na sijoče lase, vendar ti učinki niso učinkoviti in ne pripomorejo k sintezi novega kolagena v telesu.

Veliko izdelkov vsebuje tudi hialuronsko kislino, ki se zaradi previsoke molekulske mase ob zaužitju ne more absorbirati, prav tako se v telesu ne more presnoviti in zato nima nikakršnega učinka. Mnogi kolageni na tržišču vsebujejo tudi umetne in škodljive aditive, nekateri celo kancerogene konzervanse.

.

Če želite res poskrbeti za več kolagena v telesu, potem uživajte NM hidrokolagen

.

NM hidrokolagen je plod vodilnega laboratorija v svetu

Jaz sem prej več let uporabljala resnično različne kolagene, vendar niti od enega ni bilo nobenega učinka. NM hidrokolagen pa zdaj pijem že skoraj 4 leta in trdim lahko, da se ne more primerjati z nobenim drugim. Mojo zgodbo z izgubo las verjetno že poznate, pa vendar, toliko las, kot jih imam zdaj, nisem imela še nikoli, pa tudi nad kožo in nohti se nimam kaj pritoževati.

Hidrokolagen Novelius Medical je edini izdelek za spodbujanje tvorbe kolagena, ki ga priporočajo vodilni slovenski nutricionisti, dermatologi in plastični kirurgi. Naročite si svojega TUKAJ in se v njegovo učinkovitost prepričajte tudi sami.

Print Friendly, PDF & Email