Center Holistic / Članki / Bioresonanca okrepi otrokov imunski sistem

Bioresonanca okrepi otrokov imunski sistem

Bioresonanca okrepi otrokov imunski sistem
Deli s prijatelji:

Bioresonanca okrepi otrokov imunski sistem in je zato zelo priljubljena metoda v jesensko zimskem času, ko je okoli nas veliko virusov, bakterij in prehladnih obolenj. Bioresonanca se je prvič začela uporabljati v Nemčiji in od leta 1977 se je do danes razširila po vsem svetu.

Bioresonanco uporabljajo zdravniki in zdravilci, saj je nežna in neinvazivna računalniška terapija, ki je zaradi svojih sposobnosti uravnavanja optimalnih frekvenčnih delovanj v telesu, tako sproščujoča kot terapevtska.

Bioresonanca Ljubljana - Preberite več | Center Holistic

.

Za kaj vse se uporablja bioresonca?

.

VIDEO: Z bioresonanco nad alergije - Vizita.si

Bioresonančna terapija ali bioresonanca se uporablja pri skoraj vseh težavah in boleznih, pri otrocih je še posebno koristna pri krepitvi imunskega sistema in pri odpravljanju alergij.

( 1. )

V primeru alergij je potrebno krepiti imunski sistem, saj le ta preburno reagira in povzroča simptome, kot so alergije in intolerance na hrano, dermatitisi, ekcemi, luskavice, astma, seneni nahod, utrujenost in druge bolezni.

.

Kako bioresonanca okrepi otrokov imunski sistem?

.

Bioresonanca okrepi otrokov imunski sistem tako, da spodbudi njegovo optimalno in zdravo delovanje, ki lahko na tujke in strupe iz okolja normalno odreagira in se sam bori proti njim.

Prav tako bioresonanca zmanjšuje število toksinov v našem telesu, s tem pa ponovno vzpodbudno deluje na dobro delovanje imunskega sistema.

( 2. )

.

Kaj pa bioresonanca in prebavne težave?

.

Bioresonanca prav tako pomaga odpravljati simptome, kot so napihnjenost, napenjanje, gliste in paraziti, zaprtost ter druge črevesne bolezni. Zelo priporočljiva pa je bioresonanca tudi pri vseh vnetnih težavah v telesu, saj zmanjšuje vnetni odziv in popravlja normalno delovanje vseh telesnih organov.

K nam pride res veliko staršev, katerih otroci imajo alergije in se zavedajo, da vse bolezni dejansko izvirajo iz črevesja. Zato dajemo pri nas velik poudarek na dobro delovanje prebave in prebavnega trakta.

4.

.

Kaj pa bioresonanca in alergije?

.

S pomočjo bioresonance dosežemo, da telo v primeru alergij, na določen alergen, ne odreagira več. Na tak način alergijske reakcije ni več in alergije se že po prvem obisku znatno izboljšajo, alergijski odziv pa je manjši.

( 3. )

.

Od katerega leta naprej lahko pripeljem svojega otroka na bioresonanco?

.

Pri nas obravnavamo zares veliko število otrok, od 6. mesecev naprej in rezultati so odlični. Vsakega pacienta obravnavamo individualno in bioresonančno terapijo prilagodimo glede na starost, težave in potrebe, s čimer dosežemo najbolj optimalen način bioresonančne terapije.

Prav tako urnik bioresonančnih terapij prilagodimo glede na individualni pregled. Otroci se pri naši dr. Ireni Kranjc počutijo pomirjeno in bioresonančno terapijo zelo dobro prenašajo, se radi vračajo in so tudi sami nad svojim napredkom navdušeni. TUKAJ

Bioresonanca okrepi otrokov imunski sistem - Holistic.si





Loading...