Center Holistic / Članki / Zeolit – učinkovito odstrani presežke maščob in sladkorjev iz telesa

Zeolit – učinkovito odstrani presežke maščob in sladkorjev iz telesa

Zeolit – učinkovito odstrani presežke maščob in sladkorjev iz telesa
Deli s prijatelji:
V teh dneh nikakor ne pozabite na zeolit, saj so njegovi učinki po vsej nepravilni hrani, resnično čudoviti in učinkoviti.
.

Kako učinkuje zeolit?

Preprečuje napihnjenost, zastajanje vode, kopičenje kilogramov in odstranjuje strupe, odvečne sladkorje ter maščobe iz telesa.

 
5
Rezultati dr. Triebnigove na 2000 pacientih, ki so preizkušali delovanje naravnega aktiviranega zeolita Klinoptilolitha, so odlični, saj je odkrila povsem nove dimenzije v naravnem zdravljenju.
 
Aktivirani zeolit je pravi blagoslov za čiščenje organizma od strupenih snovi iz okolja, nakopičenih v telesu in ostankov lastne presnove.
 
Zeolit je nežno novodobno sredstvo, ki se zelo uspešno uporablja pri kroničnih boleznih kot so rak, diabetes in srčno-žilne bolezni.
 
Moderni človek danes več ne umira zaradi starostne slabosti, ampak zaradi posledic presnovnih bolezni.
.

Kaj pravzaprav je zeolit?

.

4
Fino zmleta lavina prst, kateri se ciljno dodajajo različna zelišča, je najenostavnejši in najbolj efektiven proces razstrupljanja na našem planetu. Brez stranskih učinkov in brez nevarnosti predoziranja.
 
To potrjujejo številne mednarodne študije.
 
Posebna struktura zeolita daje izredno veliko specifično notranjo površino, do 1000 m2 na gram zeolita. Številni razpredeni tuneli, kanali in votline naredijo zeolit kot spužvo, ki vsrka vase težke kovine kot so svinec, živo srebro, kadmij, cezij, pa tudi ostanke zdravil ali patogene bakterije in viruse, preden le-ti preidejo v krvni obtok.
 
Ta smrtonosni koktajl se z izločanjem običajno izloči iz telesa v 24 urah.
 
3
Istočasno pa vulkanska prst odda telesu potrebne in zelo zaželene ione, kot so magnezij, kalcij, kalij in natrij.
 
Izmenjava ionov deluje zato tako dobro, ker imajo škodljive snovi veliko afiniteto do kristalnih mrež Klinoptilolit zeolita.
 
Kationi, ki se nahajajo v kristalnih mrežah, pa so močno odvisni od organskih snovi v organizmu.
 

Ali lahko pride do predoziranja zeolita?

.
Zelo zanimivo je, da je telo sposobno vsrkati samo toliko ionov in samo tiste minerale, ki jih resnično potrebuje. Odvečni minerali se iz telesa izločijo.
Kitajska Tovarna zeolita in dobavitelji | Huabang
 
Zato ni nevarnosti, da bi prišlo do predoziranja.
Nastanek kroničnih bolezni se lahko z jemanjem zeolitov pravočasno prepreči, ker je samozdravilni sistem v organizmu pozitivno aktiviran.
 
Poleg tega so jetra močno razbremenjena, ker zeolit veže nase amonijak.
 
Zaradi sposobnosti nevtralizacije, se zmanjša tvorba prostih radikalov v želodčno črevesnem traktu za do 50%.
 
Z jemanjem zeolita se organizem razbremeni, dobi več energije za gradnjo celic in regeneracijske procese, obrambna moč telesa se poveča.
1
Tudi tisti, ki pijete alkohol, zeolit preprečuje mačka, alkohol pa veliko hitreje odplakne iz telesa.
Vzemite ga do 3 krat na dan, eno čajno žličko vmešajte v malo tople vode (uporabljajte stekleno ali keramično žličko). Jaz ga vedno vedno vzamem po vsaki nepravilni hrani 🙂 TUKAJ




Loading...