Center Holistic / Članki / Vse česar še niste vedeli o zeolitu

Vse česar še niste vedeli o zeolitu

Vse česar še niste vedeli o zeolitu
Deli s prijatelji:

Najnovejša raziskava zeolita, dejansko klinoptilolit, ki ima najvišjo medicinsko vrednost, je spet dokazala njegove neverjetne učinkovine.

Klinoptilolit je porozen mineral, katerega sestava je večinoma iz kalcija, silicija, kalija, magnezija in kisika.

Gre za edinstveno kristalno strukturo, podobno satovju in nekateri raziskovalci ga primerjajo z molekulo, ki blokira in absorbira anti-hranila in nevarne sestavine, oddaja pa blagodejne mineralne ione.

Na zadnjem predavanju so našteli nova dognanja in nove koristi zeolita, med drugim, da ima zeolit oz. klinoptilolit sposobnost, da iz krvi potegne strupene spojine, vključno z radioaktivnimi delci.

Ker zeolit ni topen, se skupaj s toksini izloči iz telesa.

6933069120_47fe2e54fd
Zeolit je zelo učinkovit pri odpravi vseh kožnih nepravilnosti

Zeolit se uporablja pri odstranjevanju presežka težkih kovin (vsi, ki imate amalgam, ki ste cepljeni, ki uživate industrijsko hrano, ki jemljete zdravila, jeste ribe, meso, mlečne izdelke…).

Prav tako klinoptilolit zmanjšuje telesno neprijeten vonj, tudi urin in znoj.
Prav tako klinoptilolit ujame in izloča nitrozamine, kancerogene snovi, ki nastanejo med postopki cvrtja, konzerviranja ali pri predelavi hrane.

Te škodljive spojine so lahko odgovorne za nastanek raka na črevesju, bolečin v želodcu, raka na želodcu in raka trebušne slinavke.

Prav tako zeolit iz mišic odpravlja mlečno kislino in izboljšuje toniko mišic.

In res super novica, čisti klinoptilolit v prahu, ki si ga lahko naročite TUKAJ, je inhibitor oz. zaviralec nastanka tumorja, saj ima vpliv na proteinsko kinazo, ki aktivira celice genov, ki delujeta proti raku, p21 in p53.

Zeolit je zelo, zelo močen antioksidant, bori se proti prostim radikalom in preprečuje poškodbe DNA. Zeolit ​​normalizira bazično-kislo ravnovesje v telesu, ravnovesje, kateremu veliko ljudi ne posveča dovolj pozornosti.

V zvezi s tem obstajajo številne klinične študije, ki dokazujejo učinkovitost klinoptilolita proti onkološkim, kardiovaskularnim in gastrointestinalnim boleznim, kot tudi proti diabetesu, pri težavah s kožo: seboreja, luskavica, akne, nevrodermitisa, luščenje, glivice in še več.

Zeolit ​​pomaga uravnavati krvni tlak in raven sladkorja v krvi, at čudežno mineral pa se uporablja tudi za čiščenje jeter, ledvic in žolčnika.

Prav tako se je njegov potencial izkazal pri prekomernem potenju ter pri depresiji.





Loading...