Splošna krvna slika

Krvna slika oziroma hemogram je osnovna preiskava v medicini. Odlikuje jo dejstvo, da lahko zdravniki iz nje dobijo bržkone največ koristnih podatkov, ki jih pravilno usmerjajo pri diagnostiki različnih bolezni. Kadar število celic prestopi mejne ali referenčne vrednosti, to daje različne informacije o možnih bolezenskih vzrokih.

Analiza iz krvi vključuje testiranje hemograma, sedimentacije, železa, glukoze, holesterola, trigliceridov, HDL holesterola, LDL holesterola, AST, ALT, GGT, bilirubina, sečnice, kreatinina, urata, amilaze, lipaze.

Komu je testiranje namenjeno?

Priporočamo vsem ljudem, ki imajo težave s pogosto obolevnostjo, se ne počutijo odlično, imajo premalo energije ali druge resne bolezni. Testiranje je priporočeno tudi preventivno.

Kako poteka testiranje?

Testiranje poteka tako, da telefonsko izpolnemo naročilnico (ime in priimek, datum rojstva, naslov, telefon). Nato vam jo pošljemo na vaš naslov, skupaj z navodili in informacijskim obrazcem. Slednjega izpolnete in nam ga pošljete čim preje nazaj. Z naročilnico odidete na tešče v laboratorij. V Ljubljani je to Adria lab, v Celju 3B LAB in v Mariboru MTC Fontana.

Odvzamejo vam kri, pri njih poravnate storitev testiranja, kar znaša okoli 30 eur. Za točno ceno nas pokličite.

V nekaj dneh dobimo vaše izvide, na kar vas pokličemo, da lahko določimo termin svetovanja za vas. Plačilo svetovanja opravite pri nas.

Se želite naročiti ali izvedeti več?

Ime in priimek *

Email *

Telefonska številka *

Sporočilo

Zaupa nam že več kot 20,000 ljudi!
Pridruži se jim in prejemaj
brezplačne članke in recepte

 X