Popolno žensko testiranje iz krvi

Pri popolnem ženskem testiranju gre za hormonsko testiranje, ki vključuje analizo progesterona, estradiola, testosterona, kortizola, TSH, T3, T4. Pri tem je pomembno poudariti, da gre za analizo prostih hormonov in ne celokupnih, vezanih na beljakovine, kar daje rezultatu točnost, našemu stanju pa realno sliko.

Komu se testiranje svetuje?

Testiranje se svetuje ženskam, ki imajo naslednje simptome: nabiranje kilogramov, težave z izpadanjem las (+antiTg, TPO), počasen metabolizem, prebavne težave, povišan holesterol, vnetja, alergije, suhe sluznice, nihanje v razpoloženju, težave s spanjem, razna kronična obolenja, težave z neplodnostjo, neredne menstruacije, pred menopavzni sindrom, vročinski oblivi….

Kako poteka testiranje?

Testiranje poteka tako, da telefonsko izpolnemo naročilnico (ime in priimek, datum rojstva, naslov, telefon). Nato vam jo pošljemo na vaš naslov, skupaj z navodili. Z naročilnico, na tešče,  odidete v laboratorij.  V Ljubljani je to Adria lab, v Celju 3B LAB in v Mariboru MTC Fontana. Odvzamejo vam kri, pri njih poravnate storitev testiranja, kar znaša okoli po njihovem uradnem ceniku (cca. 60€)r.

Za točno ceno nas pokličite, saj so pri nekaterih potrebna tudi testiranja protiteles in FSH.

V nekaj dneh dobimo vaše izvide, na kar vas pokličemo, da lahko določimo termin svetovanja za vas. Plačilo svetovanja opravite pri nas.

Se želite naročiti ali izvedeti več?

Ime in priimek *

Email *

Telefonska številka *

Sporočilo

Zaupa nam že več kot 20,000 ljudi!
Pridruži se jim in prejemaj
brezplačne članke in recepte

 X