Zelenjavna fritata

9. februar, 2017
frittata
Prep time
10m
Cook Time
20m

Potrebujete:

  • 4 jajca
  • Na koščke sesekljano čebulo
  • Strt česen
  • Na drobno narezano papriko, korenje, špinačo, gobice, bučko in avokado
  • Naravno morsko sol, peteršilj in rožmarin
  • Kokosovo maščobo
  • Kvasne kosmiče
  • Predhodno namočeno in odcejeno čičeriko
  • Mandljevo smetano


Priprava:

Na kokosovi maščobi do mehkega popražite čebulo, korenček, papriko, gobice, bučke in čičeriko. Na koncu dodajte narezano špinačo, malo posolite. Nato vmešajte razžvrkljana jajca, ki ste jim predhodno vmešali kvasne kosmiče, malo mandljeve smetane za kuhanje, rožmarin in sesekljan peteršilj.

Kuhajte počasi, cca 10 minut. Najbolje je, da ko je spodnji del že spečen, zgoraj pa je še rahlo mokro, celotno ponev prenesete v pečico, kjer na hitro zapečete še zgornji del, lahko pa jo z malo težave na ponvi obrnete in zapečete do konca.


Zaupa nam že več kot 20,000 ljudi!
Pridruži se jim in prejemaj
brezplačne članke in recepte

 



X