Puding iz prosene kaše in gozdnih sadežev

2. februar, 2017
img_0239 - Kopija
Prep time
15m

Potrebujete:


Priprava:

Proseno kašo odcedite in prestavite v multipraktik, dodajte kokosovo mleko, žličko glukomanana, žlico eritritola, izdolbljen strok vanilije, pravo čokolado in miksajte 3 do 5 minut. Če je preredko, dodajte še malo glukomanana, če je pretrdo, dodajte še malo mleka.

Če kaše niste namakali čez noč, jo zjutraj skuhajte kar v kokosove mleku.

Prestavite na krožnik.

Zmiksajte kokosovo smetano, v katero ste dodali malo odmrznjenih gozdnih sadežev. Če je preredko, dodajte malo glukomanana v prahu in miksajte vsaj 3 minute. Jaz sem dodala še malo eritritola v prahu.

Okrasite po proseni kaši in po vrhu nasujte goji jagode.


Zaupa nam že več kot 20,000 ljudi!
Pridruži se jim in prejemaj
brezplačne članke in recepte

 



X