Pečena prosena kaša z gozdnimi sadeži

26. september, 2017
millet
Prep time
20m
Cook Time
30m

Potrebujete:

.

  • namočeno proseno kašo, 3 sklečke
  • 2 žlici eritritola
  • penasto stepeno domače jajce
  • vanilijo v prahu
  • malo cimeta
  • naribano bio limonino lupinico ene limone
  • kokosovo smetano

.

Za preliv:

.

.

Priprava:

.

Namočeno in odcejeno proseno kašo, zmešajte s kokosovo smetano, stepenim jajcem (namesto jajca lahko uporabite namočeno laneno seme), eritritolom, vanilijo, cimetom in limonino lupinico.

Vsebino preložite na pekač za kolače, ki ste ga obložili s peki papirjem.

Zapecite na 180 C, približno 30 minut.

Na zmernem ognju segrejte gozdne sadeže, v katere ste vmešali malo eritritola.

Prelijte čez košček božanske sladice, ki ste jo že servirali na krožnik. Zraven zelo paše tudi žlica kokosove smetane.

 


Zaupa nam že več kot 20,000 ljudi!
Pridruži se jim in prejemaj
brezplačne članke in recepte

 



X