Pečena prosena kaša z gozdnimi sadeži

26. september, 2017
millet
Prep time
20m
Cook Time
30m

Potrebujete:

.

  • namočeno proseno kašo, 3 sklečke
  • 2 žlici eritritola
  • penasto stepeno domače jajce
  • vanilijo v prahu
  • malo cimeta
  • naribano bio limonino lupinico ene limone
  • kokosovo smetano

.

Za preliv:

.

.

Priprava:

.

Namočeno in odcejeno proseno kašo, zmešajte s kokosovo smetano, stepenim jajcem (namesto jajca lahko uporabite namočeno laneno seme), eritritolom, vanilijo, cimetom in limonino lupinico.

Vsebino preložite na pekač za kolače, ki ste ga obložili s peki papirjem.

Zapecite na 180 C, približno 30 minut.

Na zmernem ognju segrejte gozdne sadeže, v katere ste vmešali malo eritritola.

Prelijte čez košček božanske sladice, ki ste jo že servirali na krožnik. Zraven zelo paše tudi žlica kokosove smetane.