Kostanjeva rulada brez moke

11. oktober, 2017
R
Prep time
20m
Cook Time
10m

Potrebujete za testo:

.

  • 6 bio jajc
  • 6 žlic eritritola v prahu
  • 6 žlic mletih mandljev
  • 1/2 žličke vinskega kamna
  • po želji lahko tudi 3 žlice kakava

.

k8Potrebujete za nadev:

.

.

Priprava testa:

.

Najprej ločite rumenjake od beljakov in iz beljakov naredite sneg.

Nato z mešalnikom penasto vmešajte rumenjake, eritritol in žlico vroče vode. Masi dodajte mandlje, vinski kamen ter ročno vmešajte še sneg.

Dobljeno maso vlijte v pekač, obložen s peki papirjem.

Pecite 10 minut na 200 C.

r1Pečeno testo položite na kuhinjsko krpo in ga zvijte ter počakajte, da se ohladi. Ohlajeno testo razvijte in namažite z nadevom ter zvijte.

.

Priprava nadeva:

Z mešalnikom mešajte vse sestavine ter nadev namažite na testo, ki ga nato zvijte v rulado.


Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kostanjeva rulada brez moke”