Cvetačni pire krompir s špinačo

11. maj, 2017
mashed pots
Prep time
25m

Potrebujete:

  • cvetačo, zdrobljeno na cvetke
  • kokosovo maslo
  • malo soli
  • kokosovo mleko, polnomastno
  • špinačo
  • mandljevo mleko
  • strt strok česna


Priprava:

Cvetačo do mehkega pokuhajte v malo osoljeni vodi. Ko je zmehčana, odlijte vodo in dolijte toliko kokosovega mleka za kuhanje, kot bi ga dodali, če bi delali pire krompir. Dodajte še malo masla in spasirajte do gladkega s paličnim mešalnikom.

Špinačo le na hitro zblanširajte v osoljeni vodi. Na kokosovi maščobi na hitro popražite, (samo, da malo zadiši), strt česen. Dodajte špinačo in zelo malo mandljevega mleka ter pokuhajte.

Servirajte na krožnik in uživajte.


Zaupa nam že več kot 20,000 ljudi!
Pridruži se jim in prejemaj
brezplačne članke in recepte

 



X