Bučkina pizza

22. april, 2017
Prep time
15m
Cook Time
12m

Potrebujete za testo:

  • skledo naribanih bučk
  • nariban veganski sir – 6 žlic
  • 5 žlic kvasnih kosmičev
  • strt česen – 2 stroka
  • origano in baziliko
  • 2 stepeni jajci
  • malo naravne morske soli
  • 5 žlic mandljeve moke

Priprava:

Pečico segrejte na 220 C.

Naribajte bučke, posolite in pustite, da spustijo vodo. Nato jih res dobro stisnite skozi krpo, da dobite kar se da najbolj suho snov bučk.

Osušenim bučkam dodajte sir, kvasne ksomiče, moko, jajca, origano, baziliko, strt česen,baziliko in malo soli ter pregnetite v testo.

Na pekač s peki papirjem oblikujte tanko testo.

Pecite cca 8 minut.

Nato testo vzemite iz pečice, ga obložite s pelati, papriko in gobicami oz. s poljubnim nadevom in še 4 minute pecite.

Pa dober tek.


Zaupa nam že več kot 20,000 ljudi!
Pridruži se jim in prejemaj
brezplačne članke in recepte

 



X