Brezglutenska pica

5. maj, 2017
20120422-224809
Prep time
1h 0m
Cook Time
15m

Potrebujete:

  • 150 g ajdove moke
  • 150 g prosene moke
  • vinski kamen
  • 1,5 dcl kokosovega ali mandljevega mleka
  • 2 žlici zmletih, lanenih semen
  • malo naravne morske soli

Priprava:

Skupaj zmešajte obe moki in mleta lanena semena.

Segrejte mleko in vanj zmešajte vinski kamen ter nato vse skupaj vmešajte v moko.

Vmesite testo ter ga pustite vzhajati cca eno uro, nato ga razvaljajte, preložite na pekač obložen s peki papirjem in obložite z izbrano zelenjavo.

Jaz imam zelo rada namaz iz pelatov in bazilike, čez pa gobice, papriko, bučko, avokado in malo špinače ter olive.

Pecite na 200 C okoli 15 minut.


Zaupa nam že več kot 20,000 ljudi!
Pridruži se jim in prejemaj
brezplačne članke in recepte

 



X