Detox masaža

Detox ventuza masaže so res izjemne in se v mnogih kulturah uporabljajo že več tisoč let.

Uporabljajo jih vrhunski športniki po treningih in tekmah, saj odstranijo presežke kislin, ki so se nabrali zaradi fizične aktivnosti, prav tako pa pospešijo regeneracijo celic in tkiv.

Uspešno se jih uporablja pri vseh vrstah artritisa, ko kisline zastajajo v sklepih, pri vseh poškodbah, po poškodbah, pri raznoraznih bolečinah ali le ob želji po razstrupljanju telesa.

 

Nepogrešljive so pri hujšanju, saj spodbudijo metabolizem, pospešijo delovanje limfe in telo prekrvavijo, saj pospešujejo pretok krvi in odstranjevanje toksinov.

V lepotni industriji se jih uporablja za pomlajevalne in očiščevalne tehnike obraza, dekolteja in drugih kritičnih predelov, prav tako so odlična pomoč pri nadležnemu celulitu.

Svetovno priznani spa in wellness centri jih redno vključujejo v svojo ponudbo.

Ventuza_slika_2

 

Zanimivo je tudi dejstvo, da se detox masaž z ventuzami redno poslužujejo na olimpijskih igrah.

Zakaj so detox ventuza masaže tako izjemne in zakaj res delujejo?

Vsi vemo, kako je hrana pomembna za našo lepoto, zdravje, fizične zmogljivosti in počutje, ne vemo pa, kako zelo pomembno je, da telesu pomagamo, da iz sebe odstrani vse nakopičene toksine, ki se nabirajo zaradi stresa, fizične vadbe, prehrane, zdravil in onesnaženega zraka.

Vsi ti strupeni presnovniki se nekje nalagajo in preprečujejo regeneracijo celic, mišic in tkiv ter sčasoma povzročajo bolečine in večino bolezni. Degeneracije in mutacije celic se začnejo prav tu, v celicah brez kisika, v celicah, ki v sebi zadržujejo strupene presnovnike.

 

Ko se npr. toksini nalagajo v mišicah in sklepih, to čutite kot nelagodje, kot težke in boleče noge, kot pomanjkanje energije, kot nepopolno regeneracijo in težave pri doseganju vrhunskih rezultatov.

 

To so lahko poškodbe, ki se nikoli ne zacelijo, nezaceljene brazgotine, nepojasnjene bolečine in druga kronična obolenja. Prav tako sta skupek toksinov celulit in nakopičeno maščobno tkivo.

Kako detox masaže delujejo?

Detox masaže omogočijo sprostitev togih mehkih tkiv, stimulirajo periferno živčevje, rahljajo in dvignejo vezivno tkivo ter povzročijo razpadanje in odstranjevanje strupov skozi jetra, črevesje, ledvica ter kožo.

 

Prav tako povečajo pretok krvi in ​​limfe.
Njihov učinek pa je boljši od katerekoli druge masaže ali terapije, saj prodirajo zares globpko v podkožje.

 

Detox masaže z ventuzami prodrejo zelo globoko in iz notranjosti črpajo zastalo kri in druge tekočine, jih potegnejo na površje ter odplaknejo iz telesa.
Koža je naš največji organ, ki je prepleten s kapilarami, ki so odlične kot vozilo za vse stagnacijske strupe, ki so se nabrali v telesu.

Z detox ventuza masažami ustvarimo prostor za kisik, za žive celice in hranila, ki so potrebna za celjenje in regeneracijo. Kapilarni sistem iz telesa, na ravni kože, odnaša toksine v jetra in ledvice, kjer se lahko presnovijo in ​​se izločijo.
Ventuze detox masaže prav tako uporabljamo tudi kot diagnostiko, saj z ventuzami ugotovimo in vidimo, na katerem delu telesa ne nahaja največ strupov in tam tudi največ delujemo. Zelo veliko in uspešno jih uporabljamo tudi pri mišičnih krčih.

Kako lahko veste, da potrebujete detox ventutza masaže?

Morda niste športnik niti ne živite stresnega življenja, pa se vseeno počutite brez prave energije, ste malo tesnobni in brezvoljni?
Morda imate pogoste glavobole ali druge bolečine?

Morda vas moti nečista koža ali pa imate pogoste alergije?

Ja, vse to so znaki, da v vas zastajajo strupeni presnovniki, ki lahko sčasoma privedejo do bolezni.

detox-terapija
Ženska, 42 let, levo: pred terapijami desno: po 25 terapijah

Ali detox ventuza masaža boli in kako poteka?

Nikakor, ustvarja pa zares edinstven občutek. Zaradi neke vrste sesanja kože je občutek rahlega vlečenja.

 

Za masaže uporabljamo edinstvene vakumske skodelice, ki jih lahko uporabljamo kjerkoli na telesu je potrebno, tako na obrazu (pomlajevanje, akne…), kot na hrbtu (bolečine…) ali na nogah (zatekanje…), trebuhu (napihnjenost, zastajanje plinov…), na bokih (celulit, nabiranje maščob, slaba prekrvavitev…)…

 

Za detox ventuza masaže uporabljamo magnezijeva olja, ki so naravni vir magnezijevega klorida. Absorbirajo se neposredno v kožno tkivo, takoj vstopijo v celice in nadomestijo magnezij, ki ga vaše telo potrebuje.
Prav tako z ventuza detex masažo učinkovito nadomestimo magnezij, ki ga telo porabi med telesnim naporom, prav tako pa krepijo okostje, mišice, ohranjajo zdravje in zagotavljajo dobro počutje.

Spodbujajo krvni obtok in blagodejno vplivajo na sproščanje in regeneracijo mišic.
Magnezijevo olje skupaj z detox ventuza masažo predstavlja učinkovito sredstvo za razbremenitev sklepov in sprostitev mišic, saj se ob terapiji magnezij absorbira neposredno v kožno tkivo in takoj vstopi v celice.

 

Detox ventuza masaže sproščajo mišice, blažijo bolečine v sklepih ter posledično ohranjajo in spodbujajo gibljivost telesa ter ohranjajo hrustanec.

 

Pred samo masažo ne jejte vsaj  2 uri, po masaži pa je potrebno popiti vsaj en liter tople vode.
48 ur po terapiji ne priporočamo uživanja alkohola, prav tako se odpovejte kajenju, saj jetra pospešeno odstranjujejo strupe.

 

Terapije je potrebno ponavljati oz. narediti več ponovitev, vedno glede na potrebe.

 

Telo ima po detox ventuza masaži možnost, da si opomore, da se regenerira in da pospešeno tvori nove celice, tkiva in mišice. Regeneracija in druga zdravljenja oz. celjenja so hitrejša in bolj kakovostna.

Se želite naročiti ali izvedeti več? Poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času in se o vaših željah pogovorili.

Ime in priimek *

Email *

Telefonska številka *

Sporočilo

 

Zaupa nam že več kot 20,000 ljudi!
Pridruži se jim in prejemaj
brezplačne članke in recepte

 X