Terapevti

 

Holisitc center

je dobra podpora uradnemu zdravstvu, saj združuje številne tehnike in strokovnjake komplementarne medicine.

Najsodobnejše diagnostične metode (analiza hormonov iz sline, analiza vitaminov, mineralov, prostih radikalov in težkih kovin iz las, elektromagnetna diagnostika celotnega telesa, testiranje na alergije, analiza genov…), prepletamo s tehnikami starodavnih znanj (ajurveda, homeopatija, akupunktura, akupresura, reflekoteraoija, prehranska terapija, naravna anti-aging terapija, elektromagnetna terapija), ter vse skupaj dopolnjujejo z uporabo naravnih, ajurvedskih zelišč.

Ponosni smo na številne jedilnike in prehranske smernice, ki jih pišemo za zdravnike splošne medicine ter druge specialiste, katerih pacienti si s prilagojeno prehrano hitreje povrnejo zdravje in dobro počutje.

V zadnjem času je pri nas vedno več posameznikov, ki se želijo zdravo prehranjevati ter si s tem zagotoviti vitalnost in optimalno delovanje svojega telesa.

V veliko veselje mi je, da sodelujemo z uradno medicino ter vsakogar obravnavamo individualno, celostno, kar zagotavlja najboljše rezultate.

 

 

 

 

 

unnamedAlja Dimic

Sem certificirana prehranska terapevtka (NTP-Nutritional Therapist Practitioner), v teku pridobitve naziva Certified Natural Health Professional (CNHP), članica največje ameriške dietetične organizacije ADA (American Dietetic Association), ki združuje najboljše strokovnjake za prehrano ter članica ameriške prehranske organizacije ANA (American Nutrition Association).

Udeležujem se raziskav neodvisnih laboratorijev kot je Helfgott Research Institute, svoje znanje dopolnjuje z izobraževanji v NCNM (National College of Natural Medicine – Oregon), na različnih seminarjih, konferencah ter predavanjih, ki jih moram zaradi dela redno nadgrajevati z novostmi v povezavi prehrana – zdravstvo.

Pridobljeno imam licenco svetovalke po tradicionalni kitajski medicini pri Lini Lo Faro, zelo znani italijanski zdravilki, ki je študirala in se usposabljala za TKM pri svetovni znanih mojstrih.
Kar šest let je delala v bolnici Satje Sai Babe v Bangaloreju v Indiji, za seboj pa ima več kot 40 let zdravilskih izkušenj in je do sedaj zdravila okrog 5000 bolnikov z vsemi omenjenimi metodami.

V primerih resnejših zdravstvenih vprašanj se vedno posvetujem z njo.

 

Z Vami bom pri: OSEBNO SVETOVANJEMOXA TERAPIJA, VENTUZA TERAPIJA, HORMONSKO HUJŠANJE,  INDIVIDUALNI JEDILNIK, VODENO HUJŠANJE, TESTIRANJE HORMONOV IZ SLINE, POPOLNO ŽENSKO TESTIRANJE IZ KRVI, INTOLERANCA NA HRANO, SPLOŠNA KRVNA SLIKA, ANALIZA ŠČITNICE IZ KRVI, POPOLNO MOŠKO TESTIRANJEDETOX MASAŽA

 

 

 

Dr. Irena Kranjc

Sem dr. Irena Kranjc, doktorica znanosti, ki sem za svoje zdravje vedno skrbela s pomočjo alternativne in v soglasju z uradno medicino. Preizkusila sem tudi diagnostiko Sensitiv imago, ki me je tako navdušila, da sem delovanje začela raziskovati. Pridobila sem si certifikat za delo z aparatom Sensitiv imago. Dolgoletne izkušnje, znanje in vedenje, mi bodo v veliko pomoč poiskati pravo rešitev za vas.

Zavedam se, da je vsak človek osebnost zase, da vsak potrebuje njemu lastno rešitev. In prav zato je diagnostika Sensitiv imago tako edinstvena in unikatna, saj je popolnoma individualna.

Za vas izvajam BIORESONANCO.

 

 

 

 

Marko_Peršič

Dr. Marko Peršič

Dr. Marko Peršič je strokovnjak za energetsko pripravo športnikov ter diagnostiko energetskega polja. Po osnovni izobrazbi je doktor znanosti iz področja poslovnih ved. Je licencirani terapevt (licence number 00014) Bioterapije po metodi Zdenka Domančića. Uspešno je zaključil izobraževalni program Bioterapija po metodi Zdenka Domančića na ustanovi Program Plus na Hrvaškem in ima vsa potrebna znanja ter izkušnje za samostojno uspešno izvajanje bioterapije. Že vrst let deluje na področju diagnostike energetskega polja ter bioterapije, kjer uspešno pomaga številnim pacientom pri njihovih težavah/boleznih ter rehabilitaciji po poškodbah. Ukvarja se z znanstvenim diagnostičnim pristopom k bio polju posameznikov, kjer odkriva neravnotežja v energetskem polju ter njegov vpliv na človeško telo.

 

 

 

 

 

Josip Zekić, doktor medicine

 

Biomedicina i zdravstvo, Medicinski fakultet u Zagrebu.

Sklon timskom radu, komunikativan, volontirao na mnogim područjima.

Studijski boravak u  Medical Centre Cologne, specijalnoj klinici za istraživanje liječenja primjenom matičnih i dendritičnih stanica te biološku terapiju, studijski boravak na odjelu sportske kardiologije na uglednoj klinici Agostino Gemelli u Rimu.

Boravak i suradnja sa centrima za pripremu sportaša u Chicago-u, Los Angeles-u.

Član Europskog dermatoveneroloskog drustva, Clan europskog alergoloskog drustva, Clan Hrvatskog društva za sportsku medicinu , Član Hrvatskog liječničkog sportskog društva ,Član Hrvatskog liječničkog zbora.

Visegodisnji intezivan rad na planiranju i programiranju prehrane i suplementacije za brojne sportase i nacionalne reprezentacije, te pojedince s posebnim zdravstvenim potrebama (3500 korisnika).

 

 

 

 

 

 

zorica_savic_web

Zorica Savič Pisk

Moje ime je Zorica in sem že dolgo časa del Holistic-a. Že od nekdaj je moja velika strast vse kar je povezano z zdravim načinom življenja in tako me je pot zanesla sem. V tem času sem se tudi izobrazila v tej smeri (saj sem prej študirala in delala v poslovnem svetu) in uradno postala nutricionistka. Roko na srce, pa sem se veliko, veliko več naučila v sami praksi z vsakodnevnimi strankami in seveda od drage mentorice Alje. Še vedno obiskujem razne tečaje, predavanja v tej smeri, saj sem mnenja da se vedno lahko naučimo kaj novega.

V Holisticu svetujem strankam, ki iščejo rešitev za svoje težave oz. le želijo izboljšati kvaliteto življenja, pišem članke, z veseljem pa tudi odgovarjam na maile, ki jih je vsak dan ogromno, a smo zelo veseli za tak odziv.

Moram priznati, da je res nekaj najlepšega hoditi v službo, ki je hkrati tvoj hobi, tvoj način življenja.

Oba z možem zelo rada kuhava zdrave in okusne obroke, kar je en velik plus kako vztrajati na tej poti in v prihodnje bom objavljala tudi preizkušene, zdrave in enostavne recepte.

 

 

 

 

 

Igor_webIgor Čehovin

Ime mi je Igor Čehovin, po osnovni izobrazbi sem magister gradbeništva, smer hidrotehnika.  Za tiste, ki jim je to področje manj poznano, naj napišem, da sem se dobrih petnajst let na Inštitutu za hidravlične raziskave ukvarjal z izboljševanjem pretoka vode (fluida) skozi različne konstrukcije.

Usoda je hotela, da sem službo raziskovalca zamenjal z bolj uradniško in, takrat sem takrat mislil, manj stresno službo. Po dobrih desetih letih novega dela sem se začel ukvarjati še z raznimi zdravilskimi masažami. Marsikdo se sedaj sprašuje, kakšno vezo ima to s prej napisanim. Že stari Kitajci so odkrili sistem energijskih meridianov (energijskih kanalov), po katerih se preteka življenjska energija kot fluid. Delovanje človeškega telesa so predstavili kot veliko obdelano polje, prepleteno z namakalnimi kanali. Voda mora po teh kanalih teči neovirano, da je celotno polje enakomerno namočeno in življenje na njem lepo uspeva. Če pride na kakšnem delu do zastoja, je del polja poplavljen, del polja pa nima dovolj vode za optimalno rast.

Pri sedanjem delu maserja, ki me zelo veseli, poskušamo doseči ravno to – dober pretok življenjske energije med organi in skozi telo. Pri tem uporabljam različne zdravilske tehnike in masaže, kot so refleksoterapija, shiatsu masaža in havajska masaža lomi-lomi nui.

Za Vaše udobje izvajam: REFLEKSNA MASAŽA STOPAL, SHIATSU, HAVAJSKA MASAŽA.

 

 

Barbara_na_stoluBarbara Sarić

(psihoterapevtka, specializantka psihoanalize)

Fakultetni študij psihoterapije sem opravljala na SFU Sigmund Freud Privat Universität na Dunaju, izkušnje pa sem pridobivala tu, v Sloveniji. Izbrala sem smer psihoanalize. Sedaj govorim o psihodinamski psihoterapiji, saj se v praksi, v večini ne uporablja več klasična Freudova analiza. Najbolj pomembno v psihoterapiji se mi zdi skozi proces spoznavati človeka in se kot strokovnjak prilagoditi na njegov sistem, „svet“, saj niti ena istoimenska težava, bolezen ni enaka drugi.

Sedaj sodelujem s Holistic centrom v Ljubljani in sem moderatorka forma Psihoterapija na Med.over.net. Moje članke lahko zasledite v različnih medijih kot so: Zdrave novice, Lepa in zdrava, Demokracija, Cosmopolitan, Sensa ter drugih.

„Psihoterapija je najvišji dar ljubezni, ki si ga lahko sploh podarimo.“

Pridite k meni na: PSIHOTERAPIJA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly

Zaupa nam že več kot 20,000 ljudi!
Pridruži se jim in prejemaj
brezplačne članke in recepte

 X