Vodeno hujšanje

Zakaj vodeno hujšanje?

Zato, ker po izkušnjah in glede na psihologijo človeka, veliko hitreje in lažje dosežemo svoj cilj, če nas nekdo pri tem spodbuja, nas usmerja in h kateremu se lahko zatečemo, ko nam ne gre najbolje.
Ker gre veliko lažje, ko vemo, da v tem nismo sami in da so vse prepreke, ki se lahko vmes pojavijo, povsem normalne in rešljive.
Morda se boste kdaj vmes pregrešili, pa ne boste vedeli, kako najhitreje popraviti škodo, morda boste zboleli in vam ne bo pasalo jesti določenih jedi ali pa boste bili povabljeni na praznovanje, kjer boste želeli jesti kaj drugega. In za vsa ta vprašanja smo tukaj mi, ki vam bomo pri teh vprašanjih pomagali.

 

Kako poteka?

  1. pridete na 1. svetovanje, s sabo prinesite 5 – dnevni jedilnik, v katerega ste po urah zapisovali vse, kar ste pojedli in popili.
    Pogovorimo se o vaših željah, dosedanjih težavah, o morebitnih boleznih in drugih individualnih stvareh. Izpolnite kratek vprašalnik.
  2. v roku petih dni dobite napisan jedilnik z vsemi priporočili, primerno vadbo ter drugimi pomembnimi informacijami.
  3. v roku enega meseca vas vsak teden pokličemo, lahko nam v primeru vprašanj pišete ali nas pokličete.
  4. čez en mesec se ponovno dobimo, s seboj prinesete svoj jedilnik, v katerega ste po urah vpisovali vse, kar ste jedli in pili. Sledijo spremembe jedilnika, pogovor, pregled napredka in druga individualna vprašanja.
  5. v prihodnjem mesecu vas enkrat tedensko pokličemo, da vidimo, kako vam gre. Z vsemi vprašanji nas lahko pokličete ali nam pišete.
  6. ponovno se dobimo čez en mesec, kjer pregledamo napredek, spremenimo jedilnik in se dogovorimo, kako naprej.

 

Z vsemi vašimi vprašanji in za dodatne informacije nas pokličite ali pišite TUKAJ

Za vas imamo pripravljeno tudi možnost individualno sestavljenega programa, ki lahko vključuje fitnes trenerja, zdravnika, fizioterapevta in druge specialiste.
Za več informacij nas pokličite.

Se želite naročiti ali izvedeti več?

Ime in priimek *

Email *

Telefonska številka *

Sporočilo

Zaupa nam že več kot 20,000 ljudi!
Pridruži se jim in prejemaj
brezplačne članke in recepte

 X