Hormonsko hujšanje

Zakaj hormonsko hujšanje?

Zato, ker so hormoni v telesu tisti sli, ki nadzorujejo naše delovanje. Ker je od njihovega ravnovesja odvisno alu bomo hujšali ali se redili. Ker je od hromonov odvisno, katera hrana nam ustreza in katera ne, saj določena hran aspodbuja delovanje in izločanje določenih hormonov. Zato, ker nam hormoni lahko pomagajo shujšati ali pa ravno obratno.Zato, ker je vse odvisno od hormonov.
Tukaj se skriva tudi odgovor, zakaj z določeno dieto nekateri shujšajo in drugi ne.
Niti dva izmed nas nimata enake hormonske slike in zato niti vsa zdrava hrana ni primerna za vse enako. Individualne hormonske slike nam dajejo najbolj individualne smernice za pripravo primerne prehrane in jedilnika.

Kako poteka?

  1. Najprej pridete k naši dr. Ireni Kranjc, ki vas pregleda z laserjem in vam odčita vrednosti hormonov, vitaminov, mineralov, težkih kovin, bakterij, parazitov, virusov, pregleda tudi alergije in intolerance na hrano, vplive sevanj in psihofizično stanje. Pregled traja približno 2 uri.
  2. Glede na diagnostiko vam z laserjem, če je to potrebno, naredi tudi terapije z laserjem za ponovno vzpostavitev optimalnega delovanja hormonov, celic in tkiv, popravlja oslabelo delovanje organov ter spodbuja samo celično regeneracijo.
  3. Na podlagi izvidov, ki jih prejmete, vam priporoči določeno prehrano in prehranska dopolnila.
  4. Glede na diagnostiko, po e- mailu prejmete spisano priporočeno ter odsvetovano prehrano ter jedilnik za dva tedna..
  5. Cena diagnostike s terapijo je 120 eur, cena priporočil glede prehrane in jedilnik pa je 55 eur.
  6. Po želji se ponovno vidimo v roku enega meseca na pregledu, ki stane 35 eur, zajema pa ponovno laserso diagnostiko in pokaže izboljšanja oz. uspešnost priporočene terapije.

 

Z vsemi vašimi vprašanji in za dodatne informacije nas pokličite.

Za vas imamo pripravljeno tudi možnost individualno sestavljenega programa, ki lahko vključuje fitnes trenerja, zdravnika in druge specialiste ter terapije.
Za več informacij nas pokličite.

Se želite naročiti ali izvedeti več?

Ime in priimek *

Email *

Telefonska številka *

Sporočilo

Zaupa nam že več kot 20,000 ljudi!
Pridruži se jim in prejemaj
brezplačne članke in recepte

 X