Hormonsko hujšanje

Zakaj hormonsko hujšanje?

Zato, ker so hormoni v telesu tisti sli, ki nadzorujejo naše delovanje. Ker je od njihovega ravnovesja odvisno alu bomo hujšali ali se redili. Ker je od hromonov odvisno, katera hrana nam ustreza in katera ne, saj določena hran aspodbuja delovanje in izločanje določenih hormonov. Zato, ker nam hormoni lahko pomagajo shujšati ali pa ravno obratno.Zato, ker je vse odvisno od hormonov.
Tukaj se skriva tudi odgovor, zakaj z določeno dieto nekateri shujšajo in drugi ne.
Niti dva izmed nas nimata enake hormonske slike in zato niti vsa zdrava hrana ni primerna za vse enako. Individualne hormonske slike nam dajejo najbolj individualne smernice za pripravo primerne prehrane in jedilnika.

Kako poteka?

 1. Pridete na 1. svetovanje, s sabo prinesite 5 – dnevni jedilnik, v katerega ste po urah zapisovali vse, kar ste pojedli in popili.
  Pogovorimo se o vaših željah, dosedanjih težavah, o morebitnih boleznih in drugih individualnih stvareh. Izpolnite kratek vprašalnik.  Skupaj določimo, katere hormone bi bilo dobro testirati.
  Napotimo vas v laboratorij oddat kri za test hormonov, na podlagi katerih boste nato dobili spisan jedilnik in vsa priporočila.
 2. V roku petih dni se ponovno oglasite pri nas, mi pa že imamo vaše izvide krvi.
  Skupaj se pogovorimo o izvidih, izračunamo razmerja med njimi in se dogovorimo, kaj bi bilo potrebno spremeniti.
  V roku petih dni dobite napisan jedilnik z vsemi priporočili, primerno vadbo ter drugimi pomembnimi informacijami.
 3. V roku enega meseca vas vsak teden pokličemo, lahko nam v primeru vprašanj pišete ali nas pokličete.
 4. Čez en mesec se ponovno dobimo, s seboj prinesete svoj jedilnik, v katerega ste po urah vpisovali vse, kar ste jedli in pili. Sledijo spremembe jedilnika, pogovor, pregled napredka in druga individualna vprašanja.
 5. V prihodnjem mesecu vas enkrat tedensko pokličemo, da vidimo, kako vam gre. Z vsemi vprašanji nas lahko pokličete ali nam pišete.
 6. Ponovno se dobimo čez en mesec, en teden prej pa ponovno oddate kri za testiranje hormonov. Pregledamo napredek, vaše nove vrednosti hormonov, spremenimo jedilnik in se dogovorimo, kako naprej.

 

Z vsemi vašimi vprašanji in za dodatne informacije nas pokličite.

Za vas imamo pripravljeno tudi možnost individualno sestavljenega programa, ki lahko vključuje fitnes trenerja, zdravnika, fizioterapevta in druge specialiste ter terapije.
Za več informacij nas pokličite.

Se želite naročiti ali izvedeti več?

Ime in priimek *

Email *

Telefonska številka *

Sporočilo

Zaupa nam že več kot 20,000 ljudi!
Pridruži se jim in prejemaj
brezplačne članke in recepte

 X