Diagnoza energetskega polja

Pri diagnostiki energetskega polja uporabljamo najnovejšo vrhunsko tehnologijo dr. Korotkova iz St. Petersburga (Rusija). Zelo natančno se lahko opredeli vsa neravnotežja v energetskem polju posameznika ter ugotovi na katere dele fizičnega telesa vpliva neravnotežje. S pomočjo rezultatov diagnostike energetskega polja lažje ugotovimo težave posameznika in prilagodimo bioterapije za učinkovito energetsko pripravo oseb ter hitrejšo rehabilitacijo po poškodbah.

S poznavanjem lastnega energetska polja, se lahko ubranimo mnogim težavam, ki načenjajo naše telo. Zato je posebno pomembna natančna analiza energetskega polja, ki sledi osnovnemu slikanju aure. Pri tehnologiji dr. Korotkova (znanstvenika iz Rusije) ne gre več za klasično slikanje aure, pač pa analiza temelji na računalniški tehniki, ki zazna auro vsakega prsta posebej, na njihovi osnovi pa po načelih holizma računalniško izriše auro celega telesa. Omenjeno tehnologijo za slikanje aure v Rusiji uporabljajo tudi kot diagnostično sredstvo, saj so nedvomno znanstveno dokazali, da se v auričnem energijskem polju človeka pojavi energetska deformacija prej (ponavadi 2-3 mesece vnaprej), kot pa se odrazi na fizičnem telesu, in da je naše zdravje odvisno od našega načina razmišljanja in čustvovanja.

Pri analizi energetskega polja pacienta se opredeli količina energije v energetskem polju (optimalna količina je med 60-70 jouli – v tem območju se celice »normalno« obnašajo), ravnotežje v energetskem polju (optimalno ravnotežje v auri znaša nad 95%) ter pretok energije v energetskem polju. Pri pretoku energije znotraj aure, se preveri kako delujejo naši energetski centri – čakre. Naredi se analiza uravnoteženosti posameznih čaker ter ugotovi skupni pretok energije znotraj aure. Zelo zanimiv je tudi zadnji del analize, kjer se preveri kako so povezani naši organi/sistemi v telesu z našim energetskim poljem. Ugotovi se, kateri organi/sistemi so energijsko preveč dejavni, kateri pa so energijsko premalo dejavni. Takšna biodiagnostika traja 30-45 minut.

S pomočjo rezultatov diagnostike energetskega polja lažje ugotovimo težave posameznika in na ta način lažje poiščemo konkretne rešitve. Vsekakor je ena od učinkovitih možnosti »popravila« aure bioterapija po metodi Zdenka Domančića.

Se želite naročiti ali izvedeti več?

Ime in priimek *

Email *

Telefonska številka *

Sporočilo