Bioterapija

Že poznate svoje energetsko polje?

V današnjem času se še vedno veliko ljudi ne zaveda pomena energetskega polja. Vsa živa bitja imamo energetsko polje, ki ga lahko imenujemo tudi aura oziroma bio polje. Aura je energetska plast okoli človeka, ki ga varuje pred izgubo življenjske energije, pa tudi pred vdorom škodljivih energij v organizem. Pomembno je vedeti, da se vse energetske spremembe, ki nastanejo pri čustveno-mentalni aktivnosti, prenašajo v naše fizično telo. Zato je dobro poznati svoje energetsko polje. Pri biodiagnostiki lahko slikamo auro in naredimo natančno analizo bio polja. Na ta način lahko ugotovimo koliko energije imamo, kakšno ravnotežje imamo, kakšno je bio polje okrog naših organov, itd.

Seveda imamo tudi »orožje« s katerim se lahko učinkovito spopademo s težavami in neravnotežji v energetskem polju. Imenuje se bioterapija po metodi Zdenka Domančića. Z bioterapijo lahko dodamo/odvzamemo energijo v energetsko polje, lahko popravimo ravnotežje, močno izboljšamo pretok same energije po energetskem polju. Samo uravnoteženo bio polje poskrbi za aktiven imunski sistem v našem organizmu. Z bioterapijo lahko odpravimo oziroma zmanjšamo težave posameznika in vplivamo na njegovo psiho-fizično stanje.

 

O meni

Dr. Marko Peršič je strokovnjak za energetsko pripravo športnikov ter diagnostiko energetskega polja. Po osnovni izobrazbi je doktor znanosti iz področja poslovnih ved. Je licencirani terapevt (licence number 00014) Bioterapije po metodi Zdenka Domančića. Uspešno je zaključil izobraževalni program Bioterapija po metodi Zdenka Domančića na ustanovi Program Plus na Hrvaškem in ima vsa potrebna znanja ter izkušnje za samostojno uspešno izvajanje bioterapije. Že vrst let deluje na področju diagnostike energetskega polja ter bioterapije, kjer uspešno pomaga številnim pacientom pri njihovih težavah/boleznih ter rehabilitaciji po poškodbah. Ukvarja se z znanstvenim diagnostičnim pristopom k bio polju posameznikov, kjer odkriva neravnotežja v energetskem polju ter njegov vpliv na človeško telo.

 

bioterapija-1

Bioterapija po metodi Zdenka Domačiča

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića je ena najmočnejših in najuspešnejših metod tako za odpravljanje težav kot za preventivo pred bolezenskimi stanji, s širokim spektrom delovanja.

Preberi več

diagnostika-1

Diagnoza energetskega polja

Pri diagnostiki energetskega polja uporabljamo najnovejšo vrhunsko tehnologijo dr. Korotkova iz St. Petersburga (Rusija). Zelo natančno se lahko opredeli vsa neravnotežja v energetskem polju posameznika ter ugotovi na katere dele fizičnega telesa vpliva neravnotežje.

Preberi več

Print Friendly