Slikanje aure – diagnostika energetskega polja

Ste že bili na slikanju aure? Na slikanju oz. diagnostiki svojega energetskega polja?

.

Kaj pravzaprav je aura?

.

Aura je naše energetsko polje, ki obdaja naše fizično telo. Je kot nek ovoj, kot nek zaščitni ovoj telesa. Auro predstavla sedem čaker in aura se spreminja. Ko ste npr. bolni, se aura na določenem delu prekine, ko ste zdravi in polni energije, pa je aura polna.

Ob bolezni oz. težavi določenega organa, se aura na tem mestu prekine. Aura zajema vse telesne organe, žleze in tkiva ter nam pokaže možne bolezni, še preden se pokažejo na fizičnem telesu.

Vsaka bolezen se najprej pokaže na energetski ravni, šele nato na fizični, zato je slikanje aure zelo zelo dober prikaz neravnovesij v vašem telesu, še preden se dejansko pojavijo v obliki bolečin ali bolezni.

.

Slikanje aure oz. vašega energetskega polja s krilianovo kamero, je zagotovo dobra preventiva oz. določanje že obstoječe bolezni in iskanje vzroka vaših težav.

.

V energetskem polju se začno vse težave, ki so kasneje povezane z vašim zdravjem na fizični ravni.

Nase celice potrebujejo okolje, energetsko polje, ki ima 60-70 joulov energije in če je bolj poškodovano oziroma imamo manj energije, se celice ne obnavljajo in počasi nastopijo težave na fizičnem telesu.

.

Kako poteka slikanje aure?

tanahoy.com-colors-of-the-aura
Z diagnostiko aure boste zlahka videli, na katerih delih telesa se pojavljajo težave oz. jih lahko še pravočasno zajezite ali odpravite

.

Naš dr. Marko Peršič je strokovnjak za energetsko pripravo športnikov ter diagnostiko energetskega polja. Po osnovni izobrazbi je doktor znanosti iz področja poslovnih ved. Je licencirani terapevt (licence number 00014) bioterapije po metodi Zdenka Domančića.

Uspešno je zaključil izobraževalni program Bioterapija po metodi Zdenka Domančića na ustanovi Program Plus na Hrvaškem in ima vsa potrebna znanja ter izkušnje za samostojno uspešno izvajanje bioterapije.

Že vrst let deluje na področju diagnostike energetskega polja ter bioterapije, kjer uspešno pomaga številnim pacientom pri njihovih težavah/boleznih ter rehabilitaciji po poškodbah. Ukvarja se z znanstvenim diagnostičnim pristopom k bio polju posameznikov, kjer odkriva neravnotežja v energetskem polju ter njegov vpliv na človeško telo.

.

Za preglede energetskega polja uporablja tehnologijo dr. Korotkova iz Sant. Petersburga (Rusija). To je vodilna svetovna tehnologija na področju analize naše aure.

Pregled oz. diagnostika traja 30-45 minut in je popolnoma neboleča. Slikamo energetsko polje in potem se glede na sliko naredi natančna analiza energije, ravnovesja delovanja organov in stanje celic…

.

In kako naprej?

In ja, seveda glede na diagnostiko imamo tudi »orožje« s katerim se lahko učinkovito spopademo s težavami in neravnotežji v energetskem polju.

.

Bioterapija?

Bioterapija-11-970x701
Dr. Marko Peršič je strokovnjak za energetsko pripravo športnikov ter diagnostiko energetskega polja. Po osnovni izobrazbi je doktor znanosti iz področja poslovnih ved. Je licencirani terapevt (licence number 00014) Bioterapije po metodi Zdenka Domančića. Uspešno je zaključil izobraževalni program Bioterapija po metodi Zdenka Domančića na ustanovi Program Plus na Hrvaškem in ima vsa potrebna znanja ter izkušnje za samostojno uspešno izvajanje bioterapije. Že vrst let deluje na področju diagnostike energetskega polja ter bioterapije, kjer uspešno pomaga številnim pacientom pri njihovih težavah/boleznih ter rehabilitaciji po poškodbah. Ukvarja se z znanstvenim diagnostičnim pristopom k bio polju posameznikov, kjer odkriva neravnotežja v energetskem polju ter njegov vpliv na človeško telo.

Imenuje se bioterapija po metodi Zdenka Domančića. Z bioterapijo lahko dodamo/odvzamemo energijo v energetsko polje, lahko popravimo ravnotežje, močno izboljšamo pretok same energije po energetskem polju. Samo uravnoteženo bio polje poskrbi za aktiven imunski sistem v vašem organizmu. Z bioterapijo lahko odpravite oziroma zmanjšate svoje težave ter okrepite in izboljšate svoje psiho-fizično stanje.

Pokličite in se naročite na diagnostiko svojega energetskega polja in preprečite ali okrepite sam potek zdravljenja bolezni. TUKAJ

Print Friendly