Sensitiv Imago – vrhunska računalniška diagnostika

SENSITIV IMAGO – VRHUNSKA RAČUNALNIŠKA DIAGOSTIKA

Ja, nad našim aparatom in seveda nad našo dr. Ireno Kranjc, ki opravlja diagnostike in terapije, sem resnično navdušena. Vsak dan bolj, sploh zaradi vaših pohval in predvsem zaradi izboljšanja vaših zdravstvenih težav. In zaradi izboljšanja in odkritja vzrokov težav vaših otrok. V zadnjem času je naših malih prijateljev res veliko in najbolj od vsega si želim pomagati prav njim.

Zakaj vas najprej usmerim na diagnostiko, tudi, če vas zanima samo prehrana?

Ko se želite naročiti k meni ali pa želite k meni naročiti svojega otročka, da vam/jim spišem primerno prehrano, vas zato vedno najprej usmerim k naši dr. Ireni Kranjc, ki tako zavzeto, profesionalno in kredibilno opravlja diagnostike in terapije, da brez tega ne morem pravilno svetovati, saj tudi jaz ne vem, kaj vam ali vašim dragim sploh ustreza.

Katera hrana je tista, ki vam škoduje in katera je tista, ki spodbudno deluje na vaše hormone, celice in organe. Brez diagnostike pri njej ne vem, na katero hrano ste alergični ali intolerantni, ne vem kakšno je vaše delovanje hormonov, kakšen imate presežek kovin, bakterij, virusov in parazitov, katerih vitaminov in mineralov vam manjka, kako vam delujejo organi.

In ravno zato pri prehrani ni univerzalne formule. Ena hrana je za nekoga zdravilna, za nekoga drugega pa deluje kot strup. Res je to, saj, če npr. jeste hrano, ki spodbuja že tako presežen hormon, s tem delate več škode, kot koristi. Pa četudi ta hrana spada pod zdravo.

Ali pa če jeste hrano, na katero ste intolerantni. Ta hrana vas zastruplja, povzroča majhne razjede na črevesju, njene neprebavljene molekule pa prehajajo v kri, kjer jo zakisajo in preobremenijo.

In kaj pravzaprav dela naša dr. Irena Kranjc, ki vas z veseljem tudi pokliče in vam vse razloži?

20170315_135209(1)
Naša dr.Irena Kranjc dela najboljšo diagnostiko in terapije

RAČUNALNIŠKA MEDICINSKA DIAGNOSTIKA CELOTNEGA TELESA

Sensitiv Imago je naprava, ki jo v tujini uporabljajo v zdravstvene namene in zdravstvenim delavcem omogoča povečanje kakovosti zdravstvene nege, diagnosticiranja in zdravljenja bolezni.

Sensitiv Imago uporabljajo v zdravstvenih centrih, zdraviliščih, kozmetičnih salonih in drugih holističnih centrih, saj visokotehnološka diagnostična naprava močno poveča obseg storitev in strokovnega znanja. Aparat preuči delovanje celotnega organizma in podaja računalniško točne in hitre odgovore. Rezultati so 97% natančni in vam oz. nam res pokaže, kaj se dogaja s telesom.

In kar je najbolje, pokaže že tako majhna odstopanja, ki jih z drugimi diagnostikami ne vidimo, zato predvidimo pojav bolezni kar 1 do 5 let pred samim izbruhom bolezni. In ja, tako imamo odličen čas za preventivo in zajezitev bolezni.

Naš diagnostični aparat Sensitiv Imago ima naloženo najsodobnejšo medicinsko tehnologijo, proizveden je v Nemčiji in v skladu EU ter je registriran medicinski pripomoček.

Kaj nam pravzaprav pokaže medicinski aparat SENSITIV IMAGO?

 •     Srce in ožilje (stene srca, aorte, arterije, vranica, krvne celice…)
 •     Želodec in črevesje (požiralnik, želodec, dvanajsternik, tanko in debelo črevo, jetra, žolčnik, žleza slinavka…)
 •     Živčni sistem (možgani – 5 delov, hrbtenjača, periferno živčevje…)
 •     Endokrini sistem (hipotalamus, hipofiza, nadledvične žleze, ščitnica in obščitnica, trebušna slinavka, žleza slinavka, jajčniki, testisi…)
 •     Urinalni trakt (ledvica, sečevod, mehur, sečnica…)
 •     ŽENSKE (maternica, jajčniki, jajcevodi, mlečne žleze…)
 •     MOŠKI (prostata, testisi, spermiogram…)
 •     Dihala (nosna votlina, grlo, sapnik, bronhiji, pljučna tkiva, betgavke…)
 •     Kosti in sklepi  (hrbtenica, ledveni in maternični del, sklepi, kolena in komolci, gležnji, rebra, čeljust, zobje…)
 •     Vsebnosti in presežki bakterij (candida, heliobacter…)
 •     Splošno stanje organizma
 •     Prisotnost škodljivih snovi, virusov, bakterij, parazitov, alergenov
 •     Pomanjkanje mineralov, vitaminov
 •     Stanje kislosti in bazičnosti telesa
 •     Alergije in intolerance (hrana, kemikalije, čistila…)
 •     Duhovna in čustvena stanja
 •     Številne druge fizične in psihične težave…

Načelo aparata Sensitiv Imago je, da vidi tisto, kar je očem nevidno.

Kaj je prednsot diagnostike z aparatom Sensitiv Imago?

hqdefault
Diagnostika z aparatom Sensitiv Imago vam pokaže vaše stanje organov, celic, tkiv, hormonov, vitaminov, mineralov, presežkov kovin, bakterij, virusov, parazitov ter tudi možne alergije in intolerance na hrano

Danes je v vsakem sodobnem zdravstvenem oz. komplementarne centru, diagnostična računalniška metoda obvezen del opreme. Velika prednost je, da aparat človeka obravnava zelo celostno.

Diagnostika s Sensitiv Imago aparatom velja kot vodilna v segmentu računalniške diagnostike.

Kakšno je načelo “Sensitiv Imago» računalniške diagnostike:

Sensitiv Imago zazna motnje, če obstajajo, naredi pravilno diagnozo, opredeli težavo oz. bolezenski proces ter prilagodi potrebno terapijo.

Uporaba diagnostike s Sensitiv Imagom se uporablja kot metoda neinvazivnega presejalnega programa, saj omogoča hitrejšo diagnostiko celotnega organizma. Močno skrajša čas, ki je potreben za preiskave pri različnih specialistih in jih dopolnjuje.

Naš najnovejši model aparata Sensitiv imago ima CE certifikat v skladu z zahtevami Evropske unije in CE izdajo zdravniškega spričevala, da se lahko uporablja brez dodatnega certificiranja posamezne države v vseh državah EU. CE modeli aparata Sensitiv imago so razviti in narejeni v Nemčiji ter izpopolnjujejo visoke standardne kvalitete, modeli so visoko zanesljivi (več kot 96%).

Zadnje raziskave, izvedene v številnih laboratorijih in centrih v ZDA, Nemčiji, Rusiji in na Japonskem so pokazale, da celice tkiv in organov vsebujejo bioelektrične lastnosti. Te lastnosti se v času bolezenskih procesov hitro in močno spreminjajo. So gorivo za delovanje vseh živih bitij. Elektromagnetna polja vzdržujejo normalno fiziološko stanje celic in jih ob nepravilnostih ponovno postavljajo v ravnovesje.

Zelo pomembno je, kdo vam dela diagnostiko in terapijo

Jaz sem res zelo zadovolja z našo dr. Ireno Kranjc, ki vam vse najprej lepo razloži, sam pregled pri njej traja okoli 2 uri, saj je resnično zelo natančna in njenim očem nič ne uide. Vse vam razloži, pokaže in vse tudi sproti vidite na ekranu.

Spremembe celic je mogoče določiti in dešifrirati samo z najnovejšo diagnostično metodo, ki jo naš aparat Sensitiv Imago vsebuje. Samo izkušen terapevt vam bo znal rezultate pravilno interpretirati in vnesti v vaš življenjski slog.

Sensitiv Imago jezagotovo eden od najnovejših medicinskih diagnostičnih metod, ki nam omogoča, da določimo in v obliki diagramov pokažemo že najmanjše spremembe v strukturi človeškega organizma.

Kako deluje Sensitiv Imago diagnostika?

Sensitiv Imago temelji na raziskavah elektromagnetnih polj vseh živih bitij, saj ima vsak patološki proces, vsak njegov povzročitelj, vsak odmik od normalnega celičnega ravnovesja, svoj individualni energijski spekter.

Celoten proces delovanja je zelo podoben branju črtnih kod v trgovinah. “Črtna koda” je podobna elektromagnetnemu zapisu katerekoli celice v organizmu.

Takšna tehnologija nam daje možnost, da dobimo vse podatke o zdravstvenem stanju bolnika. Vključuje bolnikovo starost, spol, dedno pogojenost in druge zunanje dejavnike, ki vplivajo na delovanje človeškega organizma.

Kaj pa bioresonanca?

Sensitiv Imago poleg drugih funkcij, vsebuje tudi program bioresonance, vendar na popolnoma drugačni globini, kot jih sicer vsebujejo sodobne bioresobnančne naprave. Aparat Sensitiv imago omogoča obnovo in vzpostavitev delovanja celic na popolnoma drugačni ravni.

Kot rezultat diagnostike in terapije vidimo spremembe (pred in po terapiji). Edinstvenost aparata je dvostopenjska in obnavlja najbolj oškodovane strukture tkiv in organov.

Ne veste, kaj v vašem telesu je pravzaprav narobe, katera hrana vam ustreza in katera ne, vas zanima kako in s kakšno zmogljivostjo delujejo vaši organi in kako njihovo delovanje lahko izboljšate, morda niste prepričani v pravilno izbiro diete ali pa si preprosto želite zase in svoje otroke poskrbeti preventivno? Kontaktirajte nas in naša dr. Irena Kranjc vam bo vse razložila in vam tudi svetovala, kaj bi bilo za vas najbolj primerno. TUKAJ

Jaz sem zelo zadovoljna in vem, da boste tudi vi :)

Print Friendly