11 hranil za trdne nohte

 1. Špinača

Špinača vsebuje veliko kalcija, ki krepi nohte in pomaga, da hitreje rastejo. Pomanjkanje kalcija povzroči suhe in krhke nohte.

 1. Čičerika

Čičerika vsebuje veliko beljakovin, ki so gradniki sklepov, kosti in nohtov.

hitreje. Poskusi, da bi vsaj en kozarec na dan. Pomanjkanje kalcija v telesu lahko povzroči vaše nohte, da postane suha in krhka.

 1. Bučna semena

Bučna semena so čudovita hrana za nohte, prav tako pa tudi za lase in kožo. Vsebujejo vrsto hranil, vključno s cinkom, beljakovinami in vlakninami ter so bogti z vitaminom E. So alkalni in se borijo proti telesnim vnetjem.

 1. Brokoli

Brokoli vseuje veliko železa, ki je prav tako nujno za trdnost nohtov. Prav tako pomanjkanje železa poskrbi za nagubane in valovite nohte.

 1. Korenje

Korenje vsebuje veliko vitamina A, ki preprečuje suhe in krhke nohte.

 1. Fižol

Fižol je dober vir biotina, vrsta vitamina B, ki preprečuje lomljenje in cepljenje nohtov ter onemogoča njihovo rast.

 1. Sladki krompir

Sladki krompir je poln beta karotena, ki se v telesu pretvarja v vitamin , katerega pomanjkanje se kaže na suhih in krhkih nohtih.

 1. Paradižnik

Paradižnik vsebuje velike količine likopena ter biotina, ki spodbujata rast in krepkost nohtov.

 1. Banane

Banane so polne kalija in cinka, ki prav tako krepita nohte. Vsebuejjo tudi vitamin B6, ki je prav tako nujen za zdrave nohte.

 1. Avokado

Avokado je bogat z vitamini A, D, E in je poln antioksidantov ter vsebuje biotin, ki preprečuje suho kožo, lase in nohte.

 1. DW hidrokolagen

DW hidrokolagen je produkt vodilnega laboratorija na svetu, ki je na področju kolagenskih peptidov sestavil svojo zmes 18 aminokislin in je hidroliziran, iz divjih, globokomorskih rib.   Prav tako je molekularna teža tako majhna, da se že v roku ene ure res in popolnoma absorbira v celice telesa in je to popolnoma nekaj drugega, kot pri kolagenih, ki so pri nas v trgovinah.

DW hidrokolagen zmanjšuje pojavnost gub, pospešuje tvorbo kolagena, pospešuje celjenje ran in tkiv, vlaži kožo ter izjemno pomaga pri rasti las in nohtov. Naročite ga lahko TUKAJ.

Print Friendly