Razstrupite se!

Zdaj je pa res čas, da iz sebe spravite vse te presežke premastne in presladke hrane in seveda vseh drugih dodatkov, ki se postopno nalagajo v vašem telesu.

Posledice so lahko hitro vidne, kot odvečni kilogrami, tesnoba, pomanjkanje energije in depresija. Lahko pa vodijo v inzulinsko rezistenco, diabetes, povišan krvni tlak in holesterol, vnetja, avtoimuna in kronična obolenja ter celo v raka in številne težave prebavnega sistema.

Prav tako smo dnevno izpostavljeni onasneževalcem iz vode, zraka in hrane ter zdravil, čistil in kozmetike, zato je res pomembno, da svojemu prebavnemu sistemu in jetrom vsaj malo pomagate, da bodo lahko iz telesa odstranili vso to nesnago, ki v vas nima kaj iskati.

Tudi, če se želite izogniti spomladanski utrujenosti in depresiji, zdaj storite nekaj zase in se razstrupite.

Ne glede na to, kako živite, kje živite, vsi ti toksini vplivajo na vaše splošno zdravje, razpoloženje in videz.

Začnite s kupovanjem organske zelenjave, sadja in žit, ne kupujte in ne uživajte oz. čimmanj živalske hrane, črtajte uporabo sladkorja v vseh oblikah (rjavi, trsni, kokosov…), ne kupujte predpakirano pripravljene hrane, vseh juh in omak v vrečkah, raznih dodatkov kot so ketchupi in podobno, pa raznih krekerjev in čipsa ter pekovskih izdelkov. Zares okusno in zdravo hrano si vedno lahko pripravite sami iz lokalno vzgojene zelenjave, sadja, stročnic in žitaric.

In ja, za res hiter učinek in pomoč telesu, dodajte zeolit, klinoptilolit, ki deluje kot naravni absorbant vseh težkih kovin, bakterij, virusov in parazitov ter jih odstrani iz telesa. Očisti prebavni sistem, jetra, ledvica in druge organe ter spodbuja dobro delovanje črevesja. Deluje kot kelator in na nestrupen način odstrani iz telesa tudi  druge materiale, kot so amoniak, nitrozamini in plastični ostanki pesticidov in strupenih kemikalij, kot je dioksin.

Znanko je, da zeolit nase magnetno veže težke kovine, pesticie, herbicide in druge toksine ter jih odpravlja iz telesa.

Deluje pa tudi protivirusno in antibakterijsko ter nase veže patogene kvasovke in parazite ter preprečuje njihovo širjenje po telesu.

Naročite si svoj, 100% zeolit TUKAJ in se razstrupite.

Print Friendly