Pridite in preverite svoje zdravje pri naši dr. Ireni Kranjc

Naslednje vrstice bom namenila naši sodelavki, ki jo večina izmed vas že dobro pozna, saj k njej veselo hodite na bioresonanco.
Je ženska z ogromno znanja, izkušenj in sposobnosti, ki včasih mejijo kar na nadrealna pričakovanja, saj vam o vas pove točno tisto, kar sami o sebi sicer veste, pa ste to potlačili ali skrili nekam globoko v sebi.

Pa naj ne zveni tale zapis preveč eteričen, čeprav bi bilo morda tudi tako prav. Ne vem, vem pa, da je Irena zagotovo oseba, ki vam bo povedala marsikaj zanimivega o vas samih.

Po izobrazbi je dr.Irena Kranjc, doktorica znanosti, ki je za svoje zdravje vedno skrbela s pomočjo alternativne, v soglasju z uradno medicino. S svojo lastno izkušnjo o opravljeni diagnostiki in terapiji na aparatu Sensitiv imago, jo je le ta tako navdušila, da je delovanje začela raziskovati.

Pridobila si je certifikat za delo z aparatom Sensitiv imago.
Za sabo ima dolgoletne izkušnje, znanje in vedenje, ki so ji v zares veliko pomoč pri iskanju prave rešitve za vas.

Resnično živi to, kar govori in kar nas uči in se resnično zaveda, da je vsak človek osebnost zase in da ravno zato vsak potrebuje svojo lastno, unikatno rešitev.

In kot sama pravi, z njo pa se 100% strinjam, je zato pregled, diagnostika in terapija z aparatom Sensitiv imago, tako edinstvena in unikatna in popolnoma individualna.

Nanjo prisegajo številne naše stranke, ki so si prav z njeno pomočjo uredile prebavo, odpravile intolerance in alergije, okrepile imunski sistem in se rešile težav, ki so jih bremenile dolga leta.

Ravno prejšnji teden je bila pri meni gospa, zdaj že moja prava prijateljica, ki pravi, da so ji diagnostika in terapije z aparatom Sensitiv imago, dobesedno rešili oz. spremenili življenje.

Naša Irena se bo z vami z veseljem pogovorila in vam svetovala, zato nas le pokličite ali nam pišite, če si tudi vi želite enkrat za vselej odpraviti vaše težave.

Razmišljam na glas: prihaja čas obdarovanj in darilni bon je odlična ideja, če ne veste kaj podariti svojim ljubim :)

In še malo Ireninega razmišljanja, da jo boste še lažje začutili :)

Jesen je. Jutra so meglena, vlažna, hladna. Le kdo med nami si ne želi vsaj kakšen žarek sonca?
Narava se pripravlja na počitek, potem ko nam bo podarila že zadnje sadove. Jablane, grozdje in oljke so že obrane in spravljene za zimske dni.

Pa ljudje, se tudi vi pripravljate na počitek?
Ne?

Še veliko opravkov nas čaka, tako kot vse leto! Ste svoj avtomobil že peljali k mehaniku na preventivni pregled? Ste zamenjali pnevmatike?

Ste sami dolili vse potrebne tekočine, da v hladnem jutru ne bo presenečenja?

Ste pomislili tudi nase?
Kdaj ste bili zadnjič na preventivnem pregledu?

Ali veste, kaj vam manjka, da boste lažje prenesli prihajajoče prehlade, slabo počutje?
Ne?

Se zavedate, da ste vi največja dragocenost v vsakdanjem življenju? Brez vas tudi avto ne bo peljal sam! Brez vas se kosilo ne bo skuhalo samo! Kdo, če ne vi, bo spregovoril in povedal vaše misli? Kdo, če ne vi, bo rekel ljubljeni osebi, da jo ima rad? Samo vi znate objeti in potolažiti lastnega otroka! Samo vi veste, kdo ste v resnici!

Samo vi ste odgovorni za lastno zdravje in počutje.

Naj vam vaš avto ne pomeni več od vas samih.
Poskrbite sami zase. Le tako boste dobro prenesli vsakodnevno dirko v življenju.

Za več informacij nas pokličite na 030 692 730 in se pogovorite z našo Ireno :)

Preventivni ali kurativni pregledi so ena od možnosti, da preverite v kakšnem stanju je vaše telo.
In diagnostika Sensitiv imago je taka!

Zakaj? Zato, ker vrhunska diagnostika Sensitiv imago oceni stanje vašega organizma hitro, neboleče, brez stranskih učinkov in brez posega v vaše telo.

In skupaj poiščemo za vas najboljšo rešitev, če je ta potrebna.

 

 

 

Print Friendly

Dodaj odgovor