OKREPITE SVOJ IMUNSKI SISTEM IN ZNOVA ZAŽIVITE

Čeprav je danes na voljo veliko kakovostne literature in drugih vsebin, ki podajajo informacije o tem, kaj bolezen sploh je, se radi vrtimo v začaranem krogu. Ljudje smo naučeni tako, da verjamemo, da je bolezen neozdravljiva oziroma je težko ozdravljiva. Naučeni smo tudi, da se bolezen rešuje na fizični ravni, ponavadi s tabletami ali drugimi invazivnimi metodami.

Bolezen je vse prej kot neozdravljiva. Spremembe na našem telesu nas zgolj opozarjajo na naše trenutno stanje imunskega sistema in naše duševno počutje, ki vodi točno določene kemijske reakcije v telesu. Torej, ko je v nas prisotna jeza ali smo pod stresom naš imunski sistem trpi in dobesedno porablja naše rezerve. Ko smo v stresu telesu sporočamo, da naj se pripravi na ”življenje ali smrt” in naj poišče ter porabi vso shranjeno energijo imunskega sistema, ki jo sicer hrani za hude čase. Si predstavljate kaj se v telesu dogaja, ko so več desetletij v bolj ali manj intenzivnem stresu in je telo že porabilo rezervno energijo. Takrat imunski sistem kot ”motor” našega organizma izgori in se poruši. Znaki izgorelosti se seveda manifestirajo na fizični ravni v obliki bolezni, bolzenskih sprememb ali drugi neprijetnih simptomov.

Pri vsakem posamezniku se ta izgorelost pokaže na drugačen način, čeprav gre vedno za isto stvar. Naš imunski sistem nas naproša, da vendarle spremenimo način življenja, prehranjevanja in mišljenja. Slednje namreč sproži čustva, ki pa v konči fazi programirajo vaše telo, da sledi prevladujočemu psihičnemu stanju. Torej, ko smo neprestano žalostni, jezni in pod stresom programiramo naše telo, da sledi našemu stanju in sproža reakcije, ki bodo zagotovile manifestacijo naše psihične naravnanosti. V našem primeru jeze smo torej samodestruktivni in naše telo bo verjetno manifestiralo raka, ki se bo čez nekaj let tudi pojavil v fizični obliki in mi bomo takrat prepričani, da je konec sveta in da je neozdravljiv.

Naša rešitev v primeru bolezenskih sprememb je sprememba načina življenja, kajti vaš obstoječi slog vas je pripeljal do te točke kjer ste zdaj. Ne moremo pričakovati, da se bo v življenju nekaj spremenilo, v kolikor mi ničesar ne spremenimo pri sebi.

Začni torej pri pogledu na bolezen. Nič ne neozdravljivega, saj so celice žive in imajo moč spremembe ter regeneracije. Spoznajte to moč ter sprejmite svoje trenutno stanje kot indikator, da je nekaj potrebno spremeniti.

V Holistic centru vam nudimo podporo v obliki bioresonance, ki poleg diagnostike nudi tudi voden proces krepitve imunskega sistema in razstrupljanja, ki je ključ do spremembe vašega trenutnega stanja. Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja!

 

Print Friendly

Dodaj odgovor